{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Obasipajte partnera komplimentima i ojačajte vezu

4.10.2012. u 22:30
13
12
Obasipajte partnera komplimentima i ojačajte vezu
13
Obasipajte partnera komplimentima i ojačajte vezu
Dame vole kada od pripadnika jačeg spola dobiju kompliment, no komplimente itekako vole i muškarci. To pojačava njihov ego i podiže samopouzdanje. Stoga, ne sramite se da svom partneru uputite nekoliko lijepih riječi, savjetuju stručnjaci.
Žene muškarcima rijetko upućuju kompliment, a to je greška. I Muškarci vole kada neko pohvali njihov izgled ili im kaže da su dobri u svom poslu. Naravno, bitno je da svaki kompliment koji mu uputite bude iskren.

- Nakon vođenja ljubavi nemojte se stidjeti da pohvalite partnera. Recite mu da ste uživali s njim i da vam se sviđa način na koji on to radi, savjetuju stručnjaci, objavio je Daily Mirror.

- Svaki put kada ga poželite - recite mu to. Također, muškarci vole da se osjećaju potrebnim. Svaki put kad vam pomogne da popravite računar, objasni vam nešto što ne razumijete ili nešto slično, zahvalite mu se i recite da bez njega ne biste mogle.

- Svom muškarcu uvijek budite podrška i govorite mu da je dobar u poslu koji radi, ali naravno to morate tako i misliti. Slušajte ga kada govori o poslu i pokažite mu da vam je drago što je on posvećen onome što radi.

- Naravno, ne zaboravite mu reći da lijepo izgleda, pogotovo kada se potrudi za izlazak s vama. Koliko god žene vole čuti da su prelijepe, toliko i muškarci cijene kada dame primijete da su se potrudili da izgledaju neodoljivo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: