O čemu razmišljate dok vodite ljubav

S
Sarajevo-x.com
26.12.2011. u 21:55
0
33
O čemu razmišljate dok vodite ljubav
0
O čemu razmišljate dok vodite ljubav
Postoji izreka koja kaže "Žena daje seks da bi dobila ljubav, muškarac daje ljubav da bi dobio seks". Koliko u ovoj izreci ima istine vrlo je diskutabilno, ali je činjenica da smo različiti. Koliko smo zapravo različiti u tome šta nam prolazi kroz glavu za vrijeme seksa?
Da li je moguće ne misliti ni o čemu dok vodimo ljubav? Da li me voli? Da li mogu da ga zadovoljim? Ovo su pitanja koja mnoge žene postavljaju sebi, međutim, mnogi muškarci postavljaju druga pitanja i drugačije im ideje prolaze glavom.

Prva muškarčeva pomisao je kako dobro izgledate. Čim raskopčate svoj grudnjak, momci su već oduševljeni i spremni za akciju. Naravno, ne uzimamo u obzir ljude koji spavaju sa osobama koje ne smatraju privlačnim. Njima je seks kao neka vrsta kazne.

Žene za to vrijeme već počinju da se brinu o tome da li izgledaju dovoljno dobro. Neke se počnu i upoređvati sa bivšim djevojkama, što je naravno uvijek loše i nepotrebno, jer su one bivše.

Sljedeća misao, ukoliko seks započinjete oralnom akcijom, jeste da ste upravo pročitale njegovu misao i da ste razumjele šta je želio od vas. Mnoge žene i tada počnu razmišljati da li rade stvari ispravno. Međutim, ukoliko žene nisu na pravom putu, muškarci bi im trebali reći šta žele.

Njegova iduća misao je da želi da vas dodirne. Ovdje bi pomoglo i malo obraćanja, riječi o tome koliko je želite, kao i u pogledu njenih kvaliteta. Nesigurne žene uprkos želji i ovdje brinu o tome kako izgledaju, ali je već krajnje vrijeme da prestanu misliti o tome i prepuste se, jer propuštaju pola zabave, savjetuje theindiantimes.com.


Komentari (33)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: