Različita iskustva
22

Nekoliko parova na Redditu otkrilo kako je "trojac" promijenio njihovu vezu

Klix.ba
Ilustracija: Shutterstock
Ilustracija: Shutterstock
Iako oduvijek čujemo priče kako je seks u troje odlično iskustvo, to ne mora uvijek biti istina. Nekoliko parova je na Redditu podijelilo svoja iskustva na ovom polju.

"To nije promijenilo našu vezu. Još uvijek imamo odličnu komunikaciju kada je seks u pitanju i mislim da je to dovoljno. Nekad pravimo seks zabave i smatram da je sve to uredu dokle god smo iskreni jedno prema drugom. Mislim da bi našu vezu uništilo kada neko od nas ne bi bio 100 posto u tome, ili kada bi se kajao", rekao je jedan od korisnika.

Jedna od korisnica je navela kako joj je veza u potpunosti propala nakon ovog iskustva. Naime, ona i njen partner su u odnos uveli njenog najboljeg prijatelja te se veza "u troje" odvijala nekoliko mjeseci. Danas ističe da se kaje i da to više nikada ne bi učinila.

"Stalno je ponavljao kakvo je iskustvo imao sa njom i koliko ga želi ponoviti sa svakom mojom drugaricom. I nije bio kulturan ni razuman kada bi objašnjavao ovakve stvari. Sada je bivši", napisala je jedna od korisnica.

Nekoliko parova je navelo kako je ovo iskustvo ojačalo njihovu vezu, te kako vole gledati svoje partnere sa nekim drugim. Ističu da im to pridonosi zadovoljstvo i sreću te da žele nastaviti sa tim životnim stilom. Osjećaju da im je partner tako bliži, privlačniji i draži.

"Kad smo počeli sa tim imala sam samo 18 godina i bila sam biseksualka. On je uvijek forsirao ideju o otvorenoj vezi ali ja nikada nisam pristala. Na jednoj od zabava na kojoj smo se napili me je gurnuo na kauč sa jednom prijateljicom i svi skupa smo završili u jednom krevetu. Zaspali smo zajedno i mene je probudio zvuk njih dvoje, pokušavali su to uraditi opet bez mene. Prestali su tek kada sam im rekla da mi to smeta. Kasnije smo nastavili vezu ali nije potrajalo jer je meni ta slika ostala ucrtana u mislima", napisala je jedna korisnica te dodala kako smatra da seks u troje nije loša stvar, ali da je njeno iskustvo nije bilo dobro.