Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svako bi metnuo ali nitko kući vodio...
Šta će mi u kući?Neću je ženiti.
Nece je niko iz njenog mjesta svi je tucali i vodali
Koliko vas je kliknulo na link za anketu ? 😏
Otiđi u granap ili prošetaj, upoznati ćeš nekoga
Žalosno je koliko paćenika uvijek stoji na raspolaganju čak i prosječnim ženama. Šta ona nudi osim rupe? To debilima nije bitno.
Prosječna žena nudi mnogo više od te tvoje tzv ,,rupe".
2 rupe 😏
Da joj ga je kako online metnuti....
pa sta je ovo ja probo popunit ne radi vise link :D
Fina je Philippa, ne čudi da je obrazac popunilo 500+ interesenata za jedan dan
tinder za sirotinju
hahahahahahahah kurvo
incel-u, garant zivis u podrumu roditeljske kuce
Pokvarenice nije ti ovo amerika jaranice,ovdje žene vole debile ma da i tamo je slično kao ovdje žene kreteni muški samo traže pichke.
Jel Jamajcanka il Jamajkanka.... ko zna?
Kuravela.....toliko...
Ne bi je ni za marku
Hahahahahahahha
ah, ljepotice na slatkim mukama, svi ih zele, kao oglas za posao, stotine prijava. I na kraju zavrsi na tinderu sa 30 godina u guzici. Nit' braka nit' djeteta. A cini mi se nesto da ih je sve vise i vise takvih. Nema one skromnosti vise. Da joj je ovakav da joj je onakav. Prodju godine, pogazi vrijeme , mozes seko onda prst u uho.
zamisli da imas skalu i na toj skali sto je zena ljepsa to je pohlepnija i/ili zahtjevnija, sto je ruznija, skromija je. Cast izuzecima. Ne treba ljepotice ganjati, najbolje je zlatnu sredinu naci. Da nije upadljivo onako prelijepa a ni ruzna. Ljepotica ce te o jadu zabaviti, bespotrebna sranja trci za njom, bla bla a one su kao ljepotice one nikoga ne traze, njih traze. MA BJAZZ. Zlatna sredina.
Teret je biti sa lijepom trebom, ona je svjesna da je dobra pi.ka i ti se moras ojadu zabaviti da bi joj bio interesantan jer je spopada 100 majmuna u isto vrijeme, bolje biti sa nekom kojoj ne prilazi toliko likova