{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hrvati najčešće, a Indijci najrjeđe vode ljubav

5.9.2013. u 18:10
9
52
Hrvati najčešće, a Indijci najrjeđe vode ljubav
9
Hrvati najčešće, a Indijci najrjeđe vode ljubav
U anketi koju je proveo magazin Men's Health došlo se do saznanja o tome koje nacije se najrjeđe, a koje najčešće intimno druže.
Prema rezultatima naše komšije Hrvati najčešće vode ljubav sa svojim partnerima, dok stanovnici Indije najmanje vremena provode u tim aktivnostima - čak ni jednom sedmično u prosjeku.

Ispitivanjem 50.796 osoba u 30 zemalja svijeta otkriveno je da skoro polovina njih vjeruje da njihov partner ili partnerica lažira orgazam (čak 48 posto).

Hrvati prednjače i u broju partnera. Svaki ispitanik u prosjeku je imao njih 11. Oni se navodno i najviše zabavljaju van kuće, vodeći ljubav i u bazenima, parkovima, prirodi i u automobilima, mnogo češće nego pripadnici drugih nacija.

Iznenađujuće, Britanci i Britanke u anketi su se pokazali kao najnastraniji na planeti, a Britanke i kao najpromiskuitetnije, otkrivši da su u prosjeku imale po devet partnera.

Holanđani su jedina nacija na svijetu u kojoj su žene zadovoljne dužinom trajanja predigre.

Kad je u pitanju Indija, tamošnji muškarci su naveli kako su u životu u prosjeku imali po tri partnerice. Urednik indijskog izdanja Men's Healtha, Bobby Varkey, kaže da su za ovo krivi tabui i zabrana seksa van braka. Jedan od ključnih problema je i način života indijskih porodica, u kojima više članova familije živi zajedno, što onemogućava osamljivanje i intimnost bračnih partnera.

Seksualne frustracije muškaraca u Indiji dovode se u vezu sa čestim slučajevima silovanja u toj zemlji.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: