Nakon 16 godina
2

Britanac našao ljubav iz djetinjstva, vjenčali se kad su bili u vrtiću

S.H.P.
Foto: Bored Panda
Foto: Bored Panda
Ljubavi iz djetinjstva su lijepe i iskrene, a vrlo često postaju i ozbiljne. Jedne sekunde ste upoznali novu djevojku, a veće sljedeće imate suprugu u dobi od četiri godine. jedan korisnik Twittera podijelio je priču o tome kako traži djevojku koju je oženio prije 16 godina.

Dvadesetogodišnji Jack Callow iz High Wycombea u Buckinghamshireu u Velikoj Britaniji podijelioje na Twitteru četiri fotografije sebe i svoje kolegice sa njihovog vjenčanja u vrtiću. Vjenčanje se dogodilo prije 16 godina a Jack je napiaso da od tada nije vidio svoju ženu.

Foto: Bored Panda
Foto: Bored Panda

Jack je ispričao kako je svoju tadašnju djevojku zaprosio iza stabla, a onda je odlučio i da se vjenčaju. Roditelji su im obukli vjenčanu odjeću i na svadbu pozvali svu djecu iz vrtića.

Sve zvanice također su bile lijepo obučene.

Šesnaest godina kasnije Callow je posjetio svog djeda i pronašao fotografije sa svog vjenčanja. Stoga je odlučio na svom Twitter profilu pronaći svoju ženu iz djetinjastva.

Foto: Bored Panda
Foto: Bored Panda

I uspio je u tome! Njegov tweet sada ima više od 351 hiljada lajkova i skoro 50 hiljada komentara.

"Lijepo je vidjeti ljude zainteresirani za vašu prošlost, ali je lijepo vidjeti da su ljudi imali slične priče. Nisam imao pojma da su mnogi imali vjenčanja u vrtiću. TO je jako slatko", rekao je Jack.

Foto: Bored Panda
Foto: Bored Panda

Njegova supruga iz djetinjstva je Rena Jutla, danas 21-godišnja studentica iz Buckinghamshirea. Kazala je da je bila šokirana koliko brzo je priča postala viralna. Budući da prvi put vidjela ove fotografije, nasmijala im se i pomislila da su slatke.