Odustala od veza
11

Bivša britanska misica: Izašla sam sa 100 muškaraca, neki nisu ni večeru htjeli platiti

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bivša misica Velike Britanije, April Banbury izjavila je da je odustala od traženja ljubavi nakon što je izašla na spoj sa 100 muškaraca.

Ova 32-godišnja "kraljica ljepote" kaže da nitko nikada ne razgovara s njom i da su svi muškarci koji su joj se svidjeli nestali do četvrtog sastanka, a da stvar bude još gora, April je dizajnerica vjenčanica - okružena nevjestama koje stalno pitaju zašto se nije udala.

"U mom poslu, okružena sam budućim nevjestama i oni me pitaju da li sam udata, a kada im kažem da nisam, uvijek mi kažu: "Zašto ne?" Kao da je to izvjesno! Do sada sam bila na više od sto spojeva i službeno sam završila s tim", kazala je za Daily Mail.

Istaknula je da joj "muškarci ne prilaze u barovima i da je pokušala da ih upozna putem interneta". Također, podijelila je svoja loša iskustva, a kako kaže prednjači onaj gdje je momak pokušao odvući u krevet.

"Izašao je sa mnom i rekao da mu 'treba malo'. Znala sam kakve su mu namjere i ne bih ga pustila ni na kratko. Mislio je da će moći tek tako!"

Bilo je i onih koju su željeli samo da se pohvale što izlaze s manekenkom, kao i onih koji nisu htjeli da sudjeluju u plaćanju večere.