Peti broj
86

Upoznajte uspješne dame u novom broju LADIES IN magazina

Sponzorirani članak
Peti broj magazina za poslovnu i modernu ženu je u prodaji. Dokaz da žene mogu biti uspješne poduzetnice, supruge, majke i domaćice su priče koje možete čitati u LADIES IN magazinu koji fokus stavlja na žensko poduzetništvo, kulturu i životni stil svake poslovne dame.

U novom broju možete pronaći inspirativne i motivirajuće priče žena koje su svojim radom i zalaganjem ostvarile zapažene rezultate vrijedne da se o njima priča. LADIES IN magazin svojim konceptom izdvaja se od drugih jer prioritet daje ženama koje nisu zastupljene u javnom životu i koje "iz sjene" rade velike stvari u biznisu.

Julsko izdanje magazina krasi dama, vlasnica gradskog saobraćaja Tuzla i lanca benzinskih pumpi, Dinka Babić Junuzović koja je LADIES IN ekipu ugostila u svom rodnom gradu i dokazala kako uspjeh i moć idu ruku pod ruku sa jednostavnošću i pristupačnošću.

Pored ove sjajne dame tu su i žene iz diplomatije, talentirane glumice, balerine, uvaženi doktori ali i poznata televizijska lica. Nisu zanemarene ni ostale životne teme pa tako u novom broju LADIES IN magazina možete pronaći vježbe certificirane pilates instruktorice, shopping vodič za kupovinu kupaćih kostima, dizajnerske priče, savjete arhitekata za uređenje doma, popularne teme iz business psihologije, fascinantne putopise i ostale teme koje će obogatiti životni stil svake poslovne dame.