{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Upoznajte Bubbu, mačka koji ide u školu

22.8.2015. u 17:00
74
120
Upoznajte Bubbu, mačka koji ide u školu
74
Mačak Bubba ide u školu. Nije šala, ona je omiljeni mačak u San Joseu, u Kaliforniji gdje živi sa svojom vlasnicom Amber Marienthal i njenom porodicom u kući blizu Leland gimnazije i Bret Harte srednje škole.
Iako Marienthal kaže da je njena porodica u početku pokušala Bubbu naučiti da živi u kući, u tome nisu uspjeli, Udomili su je 2009. godine, a ona je svojim ponašanjem definitivno pokazala da je ona mačka koja živi vani.

Kao rezultat toga, Bubba vrijeme provodi uglavnom na otvorenom, i u druženju sa učenicima gimnazije i srednje škole. Postao je popularan među studentima u oba kampusa.

Bubbi je dozvoljeno da luta kroz školske hodnike i boravi u učionicama, a mjauče kad god želi da izađe u dvorište.

Nema bojazni da će ga neko pregaziti ili povrijediti, čak praktikuje da legne na školsko igralište i čega da ga neko mazi.

"On je stvarno socijalan i on nema straha da bi mu se nešto moglo desiti. Iznenađena sam da je još uvijek tu", rekla je vlasnica Amber Marienthal.

Bubba se obično vraća kući kada je škola i sportska praksa gotova za taj dan, iako se jednom malo uplašio kada je ostao slučajno zaključan u učionici na 36 sati. Srećom, njegovo mjaukanje je čuo neko iz osiguranja.

Bubba je toliko popularan da čak ima svoju Facebook stranicu, s gotovo 3.000 fanova. Marienthal kaže da su studenti imali molbu da Bubbi podignu spomenik u kampusu, ali nažalost njihov zahtjev je odbijen.

Međutim, studenti su uspjeli ostvariti ideju da Bubba dobije vlastitu učeničku iskaznicu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: