Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
grohotom se smijem
kako vas nije stid i sramota, odakle vam pravo za ovoliko negativnih komentara, a pojma nemate ni kakvo je udruzenje, ni trud majki koje su ga osnovale, mozda da se malo okrenete svom zivotu, a ne idemo odmah blatit onog ko zeli da uradi nesto dobro, ipak smo mi sredina koja ne voli uspjeh i najbolje da svi sjedimo kuci i sazalijevamo se.... udruzenju zelim sve najbolje, da i ubuduce rade kao sto su i do sada. svaka vam cast
vidi belme što je grohnula
jel dosta vise s udruzenjima? u bivsoj jugi nisu postojala a zene su radjale po cetvero djece u prosjeku.
Udrženje trudnica i mama...čovječe,u ovoj državi svaki dan neka nova glupost...jesu i ove na budžetu,vidim topla prostorija,kompjuteri ,ko velike!! sad je na redu udruženje domaćica ,zatim udruženje večernjih yebačica ..
Šovinisti hajmo VOZ sa ovog članka. Za 2min vašeg "čejfa" žene i mame ne spavaju noćima, bude se u strahu, gledaju kako im dijete diše. Zato je ova grupa olakšanje svima. A vi, neobrazovani, blago rečeno nekulturni nađite zanimaciju drugim bezvrijednim grupama na FB kojih je milion !!! ;))
ode moj komentar :-(, a istinu sam kazao
Hajde ovaj a sve obrisaše
Hahaha. .. jesu počeli brisati komentare
Power of women!
da nije woman ahihihihihii