{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Sarajevu otvorena prva prodavnica talijanskog dječijeg brenda Blukids

30.4.2015. u 15:57
121
U Sarajevu otvorena prva prodavnica talijanskog dječijeg brenda Blukids
121
U Sarajevu u BBI Centru jučer je otvorena prva prodavnica talijanskog dječijeg brenda Blukids čiji je franšizni predstavnik za BiH kompanija Tiffany d.o.o. iz Sarajeva.
"Ovo je još jedna u nizu od 300 Blukids prodavnica širom svijeta i veliko nam je zadovoljstvo što u BiH možemo ponuditi dječiji asortiman sa OEKO-TEX certifikatom koji garantuje kvalitetu i sigurnost, zahvaljujući strogim testiranjima tkanina i vlakana, a po veoma pristupačnim cijenama" izjavio je Senad Lagumdžija, marketing menadžer.

Blukids je brend koji se može pohvaliti raznolikom ponudom i pristupačnim cijenama. Kolekcija se temelji na dječijim željama i potrebama, a svaki outfit se nastoji prilagoditi bezgraničnoj mašti i neumornom duhu svakog djeteta.

U svojoj ponudi ima programe za novorođenčad (0-6 mjeseci), bebe (6-30 mjeseci), koji se razlikuju po korištenju prirodnih vlakana, kao i djecu (2-8 godina) i junior (8-14 godina). Ponudu zaokružuju programi donjeg rublja i modnih dodataka.

Privlačno šarenilo boja i široki izbor razveselit će svakog mališana. Pri stvaranju novih linija, Blukids dizajneri vode se različitošću dječjih karaktera i uloga, i prema tome ulažu mnogo truda kako bi se odjeća prilagođavala djeci, a ne djeca odjeći.

Posjetite Blukids prodavnicu u BBI Centru na 3. spratu i izmamite dječiji osmijeh i zadovoljstvo.

OEKO-TEX sistem garantuje da nijedan od testiranih i certificiranih tekstilnih proizvoda ne sadrži štetne tvari koje bi mogle škoditi ljudskom zdravlju. OEKO-TEX Standard 100 zabranjuje ili reguliše upotrebu štetnih tvari.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: