lifestyle
31

U novom broju Magazinea Enis Bešlagić i Džejla Glavović

Novi broj časopisa Magazine donosi mnoštvo atraktivnih i zanimljivih priča. Kao onu posebnu izdvojili bismo ekskluzivni intervju sa bh. humoristom i glumcem Enisom Bešlagićem sa kojim smo radili i photoshooting u sarajevskom hotelu Sarajevo.
U razgovoru za naš magazin Enis nam je otkrio detalje iz svog privatnog života, kako izlazi na kraj sa negativnim komentarima, kako se bori sa emocijama i na koji način njegova supruga gleda na posao kojim se bavi. Na setu je vladala izuzetno vesela atmosfera jer se Enis pobrinuo da zabavi cijelu ekipu. Za ovu priliku šarmantni glumac prikazan je u izdanju u kakvom ga obožavatelji njegovog lika nisu navikli vidjeti. U ulozi šarmantnog zavodnika kroz čiji je krevet prošlo mnogo zgodnih žena, na poseban način poistovjećen je sa likom Mirona kojeg glumi u popularnoj seriji "Kriza".

Još jedna porodična priča u februarskom izdanju Magazinea ostavit će vas bez daha. Poznata bh. manekenka Džejla Glavović odlučila je stati ispred fotoobjektiva Jasmina Fazlagića sa svojim suprugom Mahirom i sinom Omarom. Snimanje je rađeno u hotelu Central, a Džejla je za tu priliku angažovala svog prijatelja stilistu i dizajnera Milana Senića. Iako je snimanje sa jednogodišnjim dječakom bilo zahtjevnije zbog njegove razdragane prirode, fotografije na kojima je porodica Očuz prikazuju upravo onu harmoniju i ljubav koju su Džejla i Omar potvrdili kroz razgovor.

Iz februarskog sadržaja izdavajamo još i veliki shopping vodič za nju i njega koji je prilagođen danu u kojem zaljubljeni slave. Pored toga saznali smo kako se popularno Valentinovo slavi u zemljama širom svijeta, a u prigodnom članku otkrili smo i šta to muškarci stvarno primjećuju na ženama. Strane recepta posvetili smo ukusnim delicijama i čarobnom meniju koji možete spremiti voljenoj osobi.

U neizostavnim rubrikama ljepota, zdravlje, putovanje i kolumne spremili smo vam posebne priče koje će vas, nadamo se, ostaviti bez daha.

Magazine je zasigurno glamurkoji možete priuštiti.