lifestyle
0

Tužba protiv Anne Nicole Smith

Sarajevo-x.com
Bivši momak Anne Nicole Smith, fotograf Larry Birkhead u ponedjeljak je podnio tužbu protiv ove reality tv zvijezde, zahtijevajući da se vrati u Kaliforniju sa novorođenom bebom Dannielynn Hope kako bi se izvršio test očinstva.

Riječ je o veoma ozbiljnim optužbama, poput tvrdnje da Smithova već duže vrijeme uzima metadon,a da je njen odvjetnik i sadašnji suprug Howard K. Stern podržavao njenu ovisnost.

Birkhead čvrsto vjeruje kako je njegova bivša djevojka pobjegla na Bahame kako bi izbjegla testiranje na prisustvo droga, te da je Stern priznao očinstvo nad Dannielynn isključivo zbog vlastitih finansijskih interesa, budući da je treća osoba, koju je Smithova unajmila za ulogu oca njene novorođene bebe, davno uradila vazektomiju.

Fotograf zahtjeva da se majka i novorođena kći testiraju na prisustvo droge.

Prema izjavi njegove odvjetnice Debre Opri, Birkhead želi skbništvo nad Dannielynn, jer nema nikakvih sumnji da je on otac.

"Javnost će biti veoma iznenađena kada sazna u kojim će životnim uslovima ova beba živjeti ako ostane u rukama majke." -izjavila je odvjetnica.