{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Turisti iz Hrvatske i Slovenije okupirali Vlašić, najmlađi učili skijati

Piše: E. M./Klix.ba
11.2.2018. u 17:37
358
43
Turisti iz Hrvatske i Slovenije okupirali Vlašić, najmlađi učili skijati
358
Veliki broj turista iz zemalja regije i Bosne i Hercegovine nedjelju i snježne padavine odlučili su iskoristiti posjetom bosanskohercegovačkoj planini Vlašić gdje su uživali u skijanju i sankanju.
Planina u srednjoj Bosni koja svake godine okupi veliki broj turista kako iz zemalja regije tako i iz cijele Evrope i danas je bila omiljeno mjesto posjetilaca koji su tražili dovoljne količine snijega za sanjkanje ili skijanje.

Snježne padavine koje su protekle noći padale, ali i proteklih dana na Vlašiću, omogućile su domaćinima da pripreme kvalitetne staze za skijanje i sanjkanje, a gosti većinom iz Hrvatske i Slovenije i danas su okupirali ovu bh. planinu.

Istakli su da su zadovoljni ugostiteljskom ponudom, smještajnim kapacitetima, ali i stazama za skijanje.

Iz Turističke zajednice Srednjobosanskog kantona su istakli da su zadovoljni posjetom turista ove zimske sezone te da se nadaju da će ih vremenske prilike poslužiti i u narednom periodu.

Osim skijanja i sanjkanja, gosti bh. planine nedjelju su iskoristili u šetnji i ispijanju toplih napitaka, a nezaobilazna je bila i posjeta kompleksu Ekofis gdje su najmlađi sa ski-školama po prvi put stali na skije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: