Timberlake se predstavio kao modni dizajner

Timberlake se predstavio kao modni dizajner
0
S
Sarajevo-x.com
19.10.2006. u 18:32
0
komentara
0

dijeljenja
Timberlake se predstavio kao modni dizajner
Pop zvijezda Justin Timberlake nije samo običan dizajner. Tako i njegova Wiliam Rast kolekcija nije bila tipičan fashion show.
Justin je odlučio show predstaviti u najboljem hollywoodskom noćnom mjestu u utorak navečer za vrijeme Los Angeles Fashion Week-a. Impresivna lista gostiju, poput Wilmer Valderrama, Cameron Diaz, Nicky i Paris Hilton, doprinijela je zagrijavanju atmosfere.

Timberlake je William Rust kolekciju počeo raditi prije manje od godinu dana sa svojom prijateljicom iz djetinjstva Trace Ayala. Brend su nazvali po svojim djedovima.

Lokal u kojem je održana revija bio je podijeljen na dva dijela. Jedan u kojem je prikazivana revija, dok je drugi dio velikog kluba bio rezervisan za after-party, na kojem je i sam Timbrlake promovirao svoj drugi solo album, objavljen u septembru.

[SLIKA]1[/SLIKA]

Na pisti su se smjenjivali uski jeans za žene i muškarce, topići i mišićave majice. Također jedan dio odjeće je bio country (narodno) inspirisan, sa zgužvanim ili kožnim detaljima na košuljama za muškarce.

Neočekivano, revija je odjednom postala pravi plesni podij. Šest djevojaka obučenih u sportski jeans i kratke suknjice skakale su po pisti demonstrirajući povratak breakdance-a.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.