lifestyle
282

Promo / Tim "Naše male klinike" na najvećem Svjetskom kongresu za globalni anti-aging

Na polju plastične i estetske hirurgije, AMWC 2017, koji se održava u Monaku, slovi za najveći godišnji Svjetski kongres estetske medicine i anti-aginga.

Svoje predstavnike na ovom prestižnom događaju ima i BiH. Kao i proteklih godina, prisustvuju mu, naime, stručnjaci renomiranog Centra za estetsku hirurgiju "Naša mala klinika" , prim. dr Alemko Čvorak i i mr. sc. Dr Alija Aginčić, a sve s ciljem primjene posljednjih estetskih dostignuća na svojim klijentima.

Ovaj Kongres je privukao oko 10.000 učesnika iz više od 120 zemalja, a svoje najnovije i najbolje proizvode predstavlja više od 300 vodećih svjetskih kompanija, koje su u vezi sa estetskom medicinom i anti-agingom.

Misija AMWC 2017 jeste upravo razmjena iskustava, znanja, savjeta i informacija sa najsavremenijim i najtraženijim stručnjacima u oblasti estetske dermatologije, plastične i estetske hirurgije, preventivne i anti-aging medicine.

Pod naučnim nadzorom World Society of Interdisciplinary Anti-aging Medicine (WOSIAM), odabrano je mnoštvo znanstvenih sesija, panela, uživo demonstracija i problem baziranih debata.

"Misija "Naše male klinike" jeste u potpunosti oduševiti i zadovoljiti sve potrebe naših klijenata i to po posljednjim svjetskim standardima u oblasti plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije. Zalažemo se svaki dan kako bi smo pravili razliku na bolje. To nas čini najboljim na tržištu", poručuju iz Naše male klinike.