lifestyle
215

Promo / Tarčin Forest Resort, idealna destinacija za novogodišnje i ski odmore

Sponzorirani članak
Tarčin Forest Resort and Spa - MGallery by Sofitel idealna je destinacija za odmor u predstojećoj prazničnoj i zimskoj sezoni. Resort promovira ideju aktivnog odmora i zdrav životni stil te u ponudi ima niz paket aranžmana koji na optimalan način kombinuju sport i rekreaciju na planinskom zraku s luksuznim hotelskim ugođajem i relaksacijom u mirnoj wellness oazi.

Novogodišnji relax paket za parove i porodice, osim novogodišnje proslave uz muzički program i organske delicije u prostoru bez alkohola i duhanskog dima uključuje i tri dana sadržajnog boravka u prirodi. Profesionalni vodiči i treneri vode porodične i grupne aktivnosti poput planinarenja za djecu i odrasle, sportskih takmičenja i igara na bazenu, a tu su i posebni programi za odrasle i mališane. Pedagoški edukovano osoblje će najmlađe animirati u edukativnim i zabavnim igrama kako bi roditelji mogli posvetiti vrijeme sebi u Spa tretmanima ili rekreaciji.

Ovaj paket koji garantuje kvalitetno porodično vrijeme od 31.12. 2018. do 02.01.2019. godine je dostupan po cijeni od 510 KM, uključujući dva noćenja i tri dana, zdrave obroke na bazi švedskog stola i cjelodnevne, organizovane programe za dvoje odraslih i dvoje djece do 12 godina.

Ski & Spa paketi su idealni za ljubitelje zimskih sportova koji žele biti aktivni i skijati tokom dana, a u večernjim satima uživati u opuštajućoj i mirnoj porodičnoj atmosferi, wellness tretmanima, organskim obrocima u panoramskom restoranu i zdravom snu u delux i superior sobama. Na raspolaganju je niz paketa za dvoje odraslih i dvoje djece do 12 godina čije cijene variraju u zavisnosti od trajanja boravka. Za kratki zimski ili vikend odmor za četveročlanu porodicu na bazi polupansiona s uključenim transferom na Bjelašnicu i korištenjem hotelskog Spa centra odličan izbor je trodnevni paket po cijeni od 430KM.