{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


T.A.T.U. se žele vjenčati u Njemačkoj

3.5.2003. u 00:51
0
0
T.A.T.U. se žele vjenčati u Njemačkoj
0
T.A.T.U. se žele vjenčati u Njemačkoj
Članice grupe T.A.T.U. su izjavile da se žele vjenčati ukoliko pobijede na ovogodišnjoj Evroviziji. Otkazani nastupi u Engleskoj.
Tako bar kaze popularni njemački magazin "die Bildzeitung". "Nikada nismo bile vjerne jedna drugoj" – kaze Lena. "Uvijek smo imale dosta sexa sa momcima ali sada nemamo vremena za to!"

T.A.T.U. djevojke također objavljuju da bi se najradije vjenčale u "good old Germany" (staroj dobroj Njemačkoj) te nakon toga uselile u javnu kuću.

T.A.T.U. otkazale nastupe u Engleskoj
Sad je sve sigurno, grupa T.A.T.U. morala je otkazati sve koncerte koji su bili planirani u Engleskoj. Razlog tome je nedovoljan broj prodatih karata. Smatra se, kako izvještava "The Sun" da roditelji svojoj djeci nisu dozvoljavali da posjete koncert Julije Volkove (Julia Volkova) i Elene Katina (Elene Katina). Djevojke su poznate po tome da, za vrijeme nastupa ne skidaju prste jedna s druge…
U areni u kojoj je koncert bio planiran (može primiti 12.000 ljudi) prodato je samo 2000 karata. Kako kaze menedžer dvaju djevojaka, koncerti se neće odrzati zbog bolesti jedne od pjevačica a ne radi loše prodatih karata. Sa hitom "All the things she said" T.A.T.U. su se popele na vrhove ljestvica u Velikoj Britaniji.

Glasnogovornik Labels Interscope se nada da će djevojke kasnije promovirati svoj prvi materijal te koncerte održati pred kraj godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko biste platili povratnu kartu za Trebevićku žičaru?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: