Četvrtak u 18 sati
6

Sve je spremno za treću AUDI B2B RUN utrku na Vilsonovom šetalištu

Klix.ba
Još samo tri dana su ostala do početka trećeg izdanja AUDI B2B RUN utrke koja će 26.9. na Vilsonovom šetalištu u 18 sati okupiti poslovnu zajednicu na jednom mjestu.

Shodno uspjesima iz prethodne dvije godine, utrka se pozicionirala kao najveći poslovno-sportski događaj u Bosni i Hercegovini, te je postala nezaobilazan event u kalendarima najaktivnijih kompanija koje posluju u BiH.

AUDI B2B RUN je jedinstvena i moderna platforma kroz koju kompanije imaju priliku da demonstriraju svoju internu i eksternu snagu, vrijednosti koje promovišu i korporativnu kulturu koju žive, što dokazuje i činjenica da se sve veći broj kompanija okreće ka jačanju timskog duha i promociji zdravih životnih navika unutar radnog okruženja.

Start i cilj utrke biće pozicionirani ispred kluba My Face, a kao i prošle godine, svi trkači imat će jedinstvenu priliku da trče na plavoj stazi stadiona Grbavica, te da osjete fantastičnu atmosferu i dožive jedinstveno iskustvo trčeći ili šetajući kroz stadion.

Nakon završetka utrke i prelaska 4,5 km duge staze, učesnike očekuje nezaboravni Class Plus After Run Party na kojem će biti proglašeni pobjednici u muškoj i ženskoj kategoriji, te dodijeljene timske nagrade za najbolje kompanije u kategoriji malih, srednjih i velikih kompanija, kao i nagrada za Najfit kompaniju.

Za sjajnu atmosferu na najvećem i najbržem afterwork party-u nakon utrke, a na kojem kolege postaju prijatelji, pobrinut će se Mirela Laković, koja će učesnike voditi kroz samu utrku, kao i istaknuti članove popularne "FM JAM države"- Dj Merkaoon i DJ Forora.

AUDI B2B RUN poslovnoj utrci ove se godine pridružuje i globalni brend Heineken 0.0. kao službeno pivo utrke, koje će se pobrinuti za rehidraciju trkača. Ove godine, nakon utrke, za sve trkače i navijače biće organizovan i zabavni program u Heineken Lounge-u na kojem će se moći osvježiti uz Heineken 0.0 i originalan Heineken.

Kompanija Porsche BiH sa svojim brendom Audi naslovni je sponzor utrke, dok će se za sjajnu atmosferu na Class Plus Aftre Run Party pobrinuti kompanija Holdina i Energopetrol. Zvanična voda događaja – voda Oaza, omogućit će da učesnici nadoknade izgubljenu tečnost tokom utrke.

Četvrtak, 26. septembar, dan je kada će poslovna zajednica biti na nogama, a uposlenici sa ponosom braniti boje svojih kompanija, potvrđujući slogan utrke "Cijela kompanije=jedan tim".