Sony slavi 60. rođendan

Sony slavi 60. rođendan
0
S
Sarajevo-x.com / SONY
9.11.2006. u 15:18
0
komentara
0

dijeljenja
Sony slavi 60. rođendan
Da bi nastavio dugogodišnju tradiciju, Sony je i ove godine organizovao druženje za svoje poslovne partnere. Dvodnevno druženje upriličeno je 4. i 5. novembra na planini Vlašić, u prelijepom zimskom ambijentu.
Povod više za tradicionalno okupljanje, kojem se svake godine odazove sve više ljudi, bilo je i obilježavanje 60. godina postojanja kompanije Sony u svijetu.

Na vikend druženju, priređen je raznovrstan program za sve prisutne. U duhu godišnjice, promovisana je nagradna igra „Osvoji 60 Sony zimovanja! 60 godina tradicije nagrađuje vjernost...“, koja traje od 15. oktobra do 15. decembra 2006. godine. Ovom prilikom, prezentovani su i svi Sony promotivni materijali ove kampanje (TV spot i ostalo).

Riječ je o SMS nagradnoj igri u kojoj mogu učestvovati svi kupci Sony proizvoda, sa izuzetkom mobilnih aparata Sony Ericsson. Potrebno je samo SMS-om poslati lične podatke, broj računa kupljenog proizvoda te podatke o mjestu kupovine, na jedan od ponuđenih brojeva telefona koji su istaknuti na svim promotivnim materijalima (062 386 894, 065 876 623, 063 954 365).

Izvlačenje se obavlja svakih 48 sati, a izvučeni dobitnici, u periodu trajanja nagradne igre, osvojit će petodnevno zimovanje za dvije osobe na Vlašiću. Već je izvučeno deset dobitnika, čija imena su objavljena na www.sony60godina.ba. U Villi Sony ostalo je još 40 slobodnih mjesta. Na ovom web sajtu se mogu pronaći i sve ostale informacije o nagradnoj igri.

Kao uvod u početak promocije nagradne igre, sredinom oktobra su se iznad većih gradova BiH, Sarajeva, Mostara, Banja Luke, Tuzle, Brčkog i Bihaća, mogle vidjeti tzv. šarene dimne zavjese. Različite boje koje su korištene za njihovo pravljenje, osnovni su nosilac Sony promotivne kampanje, ove nagradne igre kao i Sony LCD Televizora BRAVIA. Ovi televizori imaju mogućnost emitiranja u High Definition tehnologiji koja sve više osvaja Evropu, besprijekornog su kvaliteta, originalni su, sa prirodnom rezolucijom slike koja daje najbolje i najjasnije boje.

U okviru dvodnevnog druženja na Vlašiću, kao nastavak promocije nagradne igre sa šarenilom i bojama, organizovan je i Paintball turnir, koji je pobudio veliko interesovanje svih prisutnih. Brojni igrači u zaštitnoj opremi, zabavljali su se igrom strateškog pucanja šarenim kuglicama, što je doprinjelo fantastičnoj atmosferi tokom takmičenja. Turnir je začinjen roštiljem i medaljama koje su osvojile najbolje ekipe Sony Paintball turnira. Uz medalje, svi članovi ekipe Game Sync, koji su osvojili prvo mjesto, dobili su i po Play Station, a za drugo mjesto su obezbijeđene specijalne boce vina pod imenom Bravia, napravljene samo za ovu priliku.

„Sretan sam što smo i ove godine svojim partnerima pripremili interesantan događaj, tj. paintball turnir, gdje su se svi mogli zabaviti. A nagradna igra će, kako je već spomenuto, obradovati naše kupce, petodnevnim zimovanjem, također na Vlašiću. Potrudit ćemo se da im pripremimo zaista fenomenalan ambijent i zabavu na ovoj prelijepoj planini u Sony Villi Ugar. A iduće godine, vidimo se ponovo na nekom drugom mjestu na Sony tradicionalnom okupljanju“, izjavio je Enis Šoškić, Business Development Officer za BiH.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.