lifestyle
0

Sony obojio nebo, bojama obilježen početak promocije nagradne igre

FENA
Nesvakidašnji događaj ispaljivanja dimnih bombi, koje su u srijedu stvorile šarene dimne zavjese iznad Sarajeva, Mostara, Banja Luke, Tuzle, Brčkog, a dan kasnije i Bihaća, obilježile su početak promocije Sony nagradne igre „Osvoji 60 Sony zimovanja! 60 godina tradicije nagrađuje vjernost...“.

Različite boje koje su korištene za pravljenje dimnih zavjesa, osnovni su nosilac Sony promotivne kampanje kao i Sony LCD Televizora BRAVIA. Ovi televizori imaju mogućnost emitiranja u High Definition tehnologiji koja sve više osvaja Evropu, besprijekornog su kvaliteta, originalni su, sa prirodnom rezolucijom slike koja daje najbolje i najjasnije boje.

Sony nagradna igra „Osvoji 60 Sony zimovanja! 60 godina tradicije nagrađuje vjernost...“, traje od 15. oktobra do 15. decembra 2006. godine, a organizuje se u okviru obilježavanja 60 godina postojanja kompanije Sony. Riječ je o SMS nagradnoj igri u kojoj mogu učestvovati svi kupci Sony proizvoda, sa izuzetkom mobilnih aparata Sony Ericsson. Potrebno je samo SMS-om poslati lične podatke, broj računa kupljenog proizvoda te podatke o mjestu kupovine, na jedan od ponuđenih brojeva telefona koji su istaknuti na svim promotivnim materijalima.

Izvlačenje se obavlja svakih 48 sati, a izvučeni dobitnici, u periodu trajanja nagradne igre, osvojit će petodnevno zimovanje za dvije osobe na Vlašiću.

Više informacija imate na svim prodajnim mjestima kao i na www.sony60godina.ba.