lifestyle
134

Promo / Sisley Paris od sada u Inoma Concept Store u Sarajevu

Sisley Paris, francuski luksuzni brend za najprobirljivije, od sada je dostupan u Inoma Concept Store u Alta Shopping Centru u Sarajevu.

U čast dolaska ovoga svjetski poznatog branda na naše tržište, Sarajevo je posjetio gosp. Yann Masson, regionalni direktor kompanije Sisley Paris, koji je, uz prisustvo odabranih kupaca, svečano najavio dugo očekivani dolazak proizvoda ove kompanije i u Bosnu i Hercegovinu.

Sisley Paris je francuska porodična firma za proizvodnju i distribuciju luksuzne kozmetike, parfema i make up-a. Kompaniju je osnovao grof Hubert d'Ornano 1976.god. i već tri generacije članovi porodice d'Ornano aktivno učestvuju u svim fazama istraživanja biljno kozmetičkih proizvoda, koji su i proslavili ovaj brand.

Proizvodi Sisley sadrže visokokvalitetne aktivne sastojke, estrakte biljaka i esencijalnih ulja, a posebni su po tome što se tokom njihove proizvodnje vodi posebna briga kako bi se zadovoljili sljedeći kriteriji:

• Odabir zemlje ili regije u kojoj rastu najkvalitetnije biljke • Odabir najboljeg dijela biljke koja će biti korištena u proizvodnji • Precizno određivanje vremena žetve kako bi biljka zadržala vrhunski kvalitet aktivnih sastojaka • U zavisnosti od biljke - naučno odabrani načini na koji će se raditi ekstrakcija

Eksluzivni zastupnik branda Sisley Paris za područije Bosne i Hercegovine je kompanije Inoma d.o.o., čime nastavlja sa svojom praksom dovođenja najvećih svjetskih brandova na naše tržište.