lifestyle
0

Sharon Stone: Hillary Clinton je previše seksi za predsjednicu

Sarajevo-x.com
Najprije Madonna, a sada i Sharon Stone dale su izjave o mogućoj kandidaturi Hillary Clinton za predsjednicu 2008. godine.

"Mislim da je Hillary Clinton fantastična. Međutim, mislim da je još uvijek prerano za nju da se kandiduje. Ovo će možda zvučati čudno, ali žena bi trebala prevazići svoju seksualnost ukoliko želi da se kandiduje za predsjedničko mjesto. Hillary još uvijek ima seksualnu energiju i mislim da ljudi to neće prihvatiti. To je previše prijeteće" izjavila je Stone za novi broj časopisa Hollywood Life.

[SLIKA]2[/SLIKA]

Madonna je ranije izjavila za Out magazine:

[SLIKA]1[/SLIKA]

"Hillary bi se trebala kandidovati. Možda sad i nije nužno njeno vrijeme ili vrijeme demokrata, ali bi se definitivno trebala kandidovati. Morate odnekud početi, kada govorimo o ženi na vodećem mjestu u Americi, Evropi ili Aziji ili bilo gdje drugo. A to nije apstraktan koncept. U Evropi i Aziji žene su vladale milionima ljudi. Međutim, u Americi se muškarci još uvijek toga boje. A mislim da ni žene nisu baš najzadovoljnije idejom o ženskom vođi. Mislim da je to zaista nevjerovatno."