{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Saznajte za šta sve služi krevet

11.11.2012. u 20:30
25
25
Saznajte za šta sve služi krevet
25
Saznajte za šta sve služi krevet
Nova britanska studija otkrila je šta se dešava u krevetu jednog prosječnog stanovnika te zemlje.
Naime, krevet je tokom deset godina, koliko se procjenjuje njegov vijek trajanja, poprište 720 svađa, 480 seksualnih odnosa, 3.650 tvitova i 14.600 SMS poruka.

U ovom periodu u krevetu obavimo skoro 39 sati telefonskog razgovora, a preko 70 dana provedemo provjeravajući društvene mreže Facebook i Twitter. Iz kreveta se, također, pošalje 4.160 emailova, piše Daily Mail.

Ljudi u krevetu s prosječnim vijekom trajanja prespavaju samo dvije godine i osam mjeseci. Također, jedan tipični krevet poprište je 4.160 poljubaca, 120 doručaka i 240 pročitanih knjiga za deset godina.

Tokom jednog desetljeća u krevetu provedemo 48 dana gledajući tv. Zanimljivo je da većinu svađa izaziva odvlačenje prekrivača na svoju stranu, hrkanje, hladne noge i upaljena televizija.

"U krevetu provodimo jako puno vremena, ali je nevjerovatna spoznaja šta sve u njemu radimo. Izgleda da kreveti više nisu rezervisani samo za spavanje", kazala je Jacqueline Townson, glasnogovornica kompanije koja proizvodi krevete za spavanje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Odakle prikupljate informacije o zdravom životu i prijetnjama po zdravlje?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: