{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Saznajte za šta sve služi krevet

11.11.2012. u 20:30
25
25
Saznajte za šta sve služi krevet
25
Saznajte za šta sve služi krevet
Nova britanska studija otkrila je šta se dešava u krevetu jednog prosječnog stanovnika te zemlje.
Naime, krevet je tokom deset godina, koliko se procjenjuje njegov vijek trajanja, poprište 720 svađa, 480 seksualnih odnosa, 3.650 tvitova i 14.600 SMS poruka.

U ovom periodu u krevetu obavimo skoro 39 sati telefonskog razgovora, a preko 70 dana provedemo provjeravajući društvene mreže Facebook i Twitter. Iz kreveta se, također, pošalje 4.160 emailova, piše Daily Mail.

Ljudi u krevetu s prosječnim vijekom trajanja prespavaju samo dvije godine i osam mjeseci. Također, jedan tipični krevet poprište je 4.160 poljubaca, 120 doručaka i 240 pročitanih knjiga za deset godina.

Tokom jednog desetljeća u krevetu provedemo 48 dana gledajući tv. Zanimljivo je da većinu svađa izaziva odvlačenje prekrivača na svoju stranu, hrkanje, hladne noge i upaljena televizija.

"U krevetu provodimo jako puno vremena, ali je nevjerovatna spoznaja šta sve u njemu radimo. Izgleda da kreveti više nisu rezervisani samo za spavanje", kazala je Jacqueline Townson, glasnogovornica kompanije koja proizvodi krevete za spavanje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: