{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sanjali ste most? Bojite se budućnosti

S
26.9.2009. u 16:59
0
2
Sanjali ste most? Bojite se budućnosti
0
Sanjali ste most? Bojite se budućnosti
Probudili ste se obliveni hladnim znojem, nervozni jer se niste pripremili za važan sastanak ili jer vas neko ganja? Bez obzira koliko obični, strašni, zbunjujući i bizarni bili vaši snovi, oni najvjerovatnije imaju dublje značenje.
O tome šta pojedini vaši snovi znače piše Ladies' Home Journal.

Buđenje. Sanjati da se budite i ustajete, a zapravo još spavate, može signalizirati opiranje da se suočite s izazovima u vremenima promjene, kakva su, recimo, udaja ili novi posao. Ali, opet, ovaj san može značiti i da se uskoro moramo probuditi.

Kad predmet oživi. Bizarne transformacije predmeta u živa stvorenja mogu značiti da se sanjač osjeća spremnim konačno pokazati svoj potencijal. Ako se predmet pretvori u čudovište, to može biti upozorenje da se ne opirete tome da neko sazna koliki je vaš potencijal.

Mijenjanje godišnjih doba ili doba dana. Iznenadna promjena zime u ljeto ili noći u dan možda je pokazatelj novih pozitivnih promjena u životu spavača. U drugu ruku, suprotna promjena - ljeto u zimu ili dan u noć - može značiti da vas čekaju teža vremena, kao i da imate potrebu suočiti se i obuzdati neke potencijalno opasne impusle.

Nepoznato okruženje. Alarmantno groteskno okruženje može značiti da smo nespremni ili nesposobni uhvatiti se ukoštac s nepoznatim. Kakogod, prijateljski ljudi koji vas upućuju na ulaz u intrigantnu zgradu može značiti da vam se smiješi nova poslovna prilika koja vam je izazovna.

Most. Most označava prelaz između ugodne sadašnjosti u nepredvidivu budućnost. Prelazak mosta može značiti da smo spremni da idemo naprijed.

Destrukcija i ruševine. Prizore uništenja možemo povezati s promjenama u životu. Kuća koja se nalazi među ruševinama može predstavljati razvodom razorenu porodicu. Oboreno drveće moglo bi simbolizirati želju porodice za preseljenjem.

Gubljenje kontrole nad vozilom. Ukoliko u snu izgubite kontrolu nad svojim automobilom, to možda označava vašu brigu zbog toga što ne znate kuda dalje sa svojim životom. Ukoliko zalutate i u potrazi ste za pravim putem u nepoznatom gradu, taj bi san mogao simbolizirati strah od gubljenja identiteta.

Nosite masku. Nošenje maske u snu može biti povezano s načinom na koji nas drugi vide, ali i s načinom na koji vidimo sami sebe.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: