Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kuham svaki dan, često pravim uštipke bas po ovom receptu, a i one odvrnute od za kuhanog hljeba, ali na Bjelašnici u hotelu Han sam pojela uštipke to je nesto preukusno znaci poslastica
Ovo je vise kao krofna, a ne uštipak. Zakuhas ko za hljeb i to je pravi ustipak.
Ustipak sa kvascem i sa praskom za pecivo nije ni slican.