Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pamtiš li me? Sjetiš li me se? Da li te tišina uzme za ruku i odvede. U onaj svijet, gdje čuvamo nas. Ili su to samo moje želje I nadanje. Snaga, za dalje življenje.
❤❤🧚‍♀️🐉❤❤😘😘😘😘
😊😘😘🧚‍♀️🐉😘😘
Kakav Welness kad se kupaš u tudja govna Nije poznato da Cg ima jednu jedini preradnu seperaciju otpadnih voda na primorju
Obozavam prirodu Crne Gore, nazalost nisam vec godinama mogla da odem na more, a ovog leta sam resila da odem u Herceg Novi na nedelju dana i uzecu cars4rent montenegro pa da odem do Dubrovnika, oduvek mi je bila zelja da vidim i Dubrovnik a jako je blizu.
Kako wellness kad nemaju kanalizacione kolektore tj preradadu otpadnih voda? Kod njih se fekalije izlivaju u more
lijepa drzava samo ima manu sto granici sa srbijom
Neće oni postati ništa, previše su lijeni i neuredni/pogani da išta urade kako treba.
Albanija je bas prelijepa
a neum
Turska ima najbolju ponudu na cijelom mediteranu