Putovanja
1

Uvijek jedinstveno mjesto za doček Nove godine - Budva!

Pred nama je još jedan doček Nove godine u Budvi na trgu ispred Starog grada koji predstavlja jedan od najznačajnijih projekata u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva, pa se pri pripremi programa posebno vodi računa.

Ove godine program će početi 31. decembra u podne koncertom Gradske muzike Budve, u večernjim časovima nastavlja se program nastupom grupe Perper nakon kojih će uslijediti novogodišnji spektakl uz Željka Joksimovića.

Program se nastavlja 1. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u svečanom popodnevnom koncertu klasične muzike, u izvedbi Mediteranskog revijskog orkestra sa istaknutim solistima, a pod dirigentskom palicom gospodina Radovana Papovića. U sklopu večernjeg programa 1. januara nastupit će grupa Highway trio, zatim velika crnogorska muzička zvijezda, Sergej Ćetković, i nakon njega, legende ex-YU muzičke scene, grupa Parni valjak.

Tu nije kraj, 2. januara u večernjim časovima nastupiće Vanja Radovanović sa tribute bendom Miladina Šobića, nakon njih Neno Belan, a novogodišnji program zatvoriće grupa the Frajle.

U saradnji sa budvanskim bioskopom Cadmus Cineplex osmišljen je i poseban program za najmlađe Kadmova djeca, koji će podrazumijevati predstave i filmove za djecu svih uzrasta u trajanju od dvije nedjelje, a dva programa dnevno biće besplatna.

Vidimo se u Budvi!