Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strasno je koliko lose koristimo potencijale. Asfaltirati put, urediti okolinu i napraviti neki sadrzaj gore tipa igraonica za djecu, restoran i slicno i eto ti izletista i para od turista.
@ziganteli Nisam spominjao igraliste (fudbalski teren, teniski, itd.), vec da roditelji sa malom djecom mogu otici na cist zrak, popiti kafu, rucati i sl.
@pinkman a hoćeš ti to napraviti,taj put asfaltirai,igralište itd...ili šta misliš ko bi to trebao napraviti,obzirom da je vrijeme komunizma i dogovorne ekonomije prošlo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Divno. Više ovakvih članaka pišite a manje nacionalističkih sranja...
Prelijepo...naredna etapa u svakom slucaju
Od mostara do kalinovika pustahija Ja mislim da treba napraviti autoban i otvoriti fabrike i sve
Rdjavome ku.cu i dlaka smeta.
Cuj pogled na stotine kilometara!! A zakrivljenost zemlje??! Opet nas klix obmanjuje! Ako je zemlja lopta, a jest, ne moze se vidjet nista osim svemira na stotine kilometara, jer zemlja zapada dole i ostaje nam samo pogled u svemir.
@dmachiavelli Pa ako se vidi na 340 km onda nije lopta.
@lajkaros glupane sto si na vecoj visini horizont je dalje udaljen, pogotovo ako si na najvisoj tacki u okolini.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
svi sisli sa veleza jer je krasno i divno:)))
samo hercegovina!!!
lici na arizonu kad se vozis pustinjom :D
Klub Velež je muškog roda. Planina Velež je ženskog roda. Zato se kaže "Uspon na vrh Veleži."
A mislili su hrvati da će Velež bit hrvatski, a srbi da će biti srpski........a ni jedni ni drugi nisu uspjeli
@therat Kakve veze ima ako je neko paganin i daje pare za to sa mojim komentarom?
@therat Što se trebamo najmanje hvaliti, svi veliki gradovi, osim Banjaluke u BiH su Bošnjački (SARAJEVO, Tuzla, Zenica, Bihać, pola Mostara, Bugojno, Travnik, Goražde) mislim da bošnjaci imaju sve ono što je iole vrijedno u BiH........ostalo su sve splačine i vukojebine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A mislili su hrvati da će Velež bit hrvatski, a srbi da će biti srpski........a ni jedni ni drugi nisu uspjeli
Ova rusevina na Velezu je nekadasnji TV relej i bio je odasiljac za skorom cijelo Hercegovacko podrucje kog su cetnici unistili prilikom povlacenja
nema goreg naroda od srba
Napravimo mi tu bickilisticki dom :)
Danasnji planinar je, kao sto je to i normalno, opremljen terenskim vozilom i zahtjeva asfaltirani put do vrha planine da bi nemetano mogao planinariti... BiH realnost paninari na tockovima i posjeta etno selima dok njihova sela zjape prazna.
Kakva milina.