Podijelio fotografiju
51

Turist ostao iznenađen cjenovnikom u lokalu u Šibeniku: Niko mi ne bi vjerovao

N. O.
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Crnogorski triatlonac Igor Majer na Twitteru je podijelio fotografiju cjenovnika u lokalu u Šibeniku uz poruku da je to morao učiniti jer mu niko ne bi vjerovao.

Sa sezonom ljetnih odmora nezaobilazna tema su i cijene proizvoda i usluga na primorju, posebno onih u susjedstvu. Dok svakodnevno čitamo o vrtoglavim ciframa i bahatosti ugostitelja u susjednoj Hrvatskoj, postoje i drugačiji primjeri.

Naime, crnogorski triatlonac Igor Majer posjetio je Šibenik gdje je ostao iznenađen cijenama u plažnom baru. Napomenuo je da je morao fotografisati cjenovnik jer mu niko u protivnom ne bi vjerovao.

"Bilo mi trulo da fotkam cjenovnik na plažnom baru danas u Šibeniku, ali sam ipak fotkao jer mi niko ne bi vjerovao…", napisao je uz objavu.

U ovom lokalu je za kafu potrebno izdvojiti 1,30 eura, cappucino košta 1,60, Coca Cola 2,40, dok veliko točeno pivo košta 3 eura.

Mnogi su bili prijatno iznenađeni cijenama tvrdeći da su iznosi sasvim korektni te da je u drugim gradovima regije koji čak i nisu na primorju mnogo skuplje.