{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sa Megabonom do najpovoljnijeg odmora!

5.5.2014. u 13:20
2
Sa Megabonom do najpovoljnijeg odmora!
2
Sa Megabonom do najpovoljnijeg odmora!
Ove godine pronađite idealan odmor za sebe na jednostavan način, preko pouzdanog turističkog portala Megabon. I što je najljepše, za boravak nećete potrošiti veliki dio svog godišnjeg proračuna!
Ako već razmišljate o odmoru, potpunoj relaksaciji i opuštanju na morskoj obali ili na sunčanoj terasi uz osvježavajuće piće, pozvani ste da posjetite stranicu Megabon i ostvarite svoj odmor iz snova za odličnu cijenu.

Megabon je prvi korak do vašeg odmoraSvrha turističkog portala Megabona je ponuditi najbolji smještaj na najboljim lokacijama, ali i za najbolju cijenu. Predstavlja mjesto na kojem možete naći smještaj kakvog ste zamislili, tako u pogledu sadržaja kao i cijene. Na raspolaganju vam je široka ponuda komfornih hotelskih soba i praktičnih apartmana na najboljim destinacijama, bilo da tražite odmor u banji, u prirodi, u evropskim prijestolnicama ili, u ovo doba najaktualnijim, obalnim gradovima. Sve to naravno uz garanciju fantastične Megabon cijene.

Ovaj portal nastoji vijek ponuditi najbolji sadržaj sa cijenama čak i za 70% nižim od redovitih. Hotelski paketi koji uključuju i dodatne sadržaje (zavisno od mogućnosti ponuđača), kao što su saune, masaže, piće dobrodošlice i slično, su idealni za one koji traže kraći odmor bliže kući za dvoje, kao i za one koji odlaze na duži odmor sa cijelom porodicom. Pravo mjesto gdje sve to možete naći jeste baš Megabon.

Megabon je idealan omjer cijene i kvalitetaPronađite najbolju ponudu za sebe na jednostavan način. U pretraživač na stranici jednostavno upišite željenu destinaciju, unesite i broj osoba i datum kada bih željeli putovati, i među odličnim ponudama jednostavno odaberite onu koja vam najviše odgovara.

Primjetićete da je svaka cijena sastavljena iz dva dijela, nižeg i višeg. Niži dio plaćate odmah i na svoju email adresu dobivate kupon za popust, pomoću kojeg dovršavate rezervaciju datuma kojeg ste prethodno dogovorili sa hotelom. Preostatak zatim plaćate tek kada stignete kod ponuđača. Jednostavno i praktično!

Kamo vas Megabon vodi?Na portalu Megabon možete pronaći mnoštvo destinacija, poznatih po svojim čarobnim morskim obalama, kao što su Dubrovnik, Rabac, Makarska, Neum, ostrvo Korčula i ostala mjesta gdje se slobodni trenuci pretvaraju u bisere dragocjenih sjećanja.

Među ostalim hotelima visokog kvaliteta sa najboljim tarifama noćenja ćete pronaći i hotel Castrum Novum, čije redovite cijene je Megabon snizio čak za nevjerovatnih 71%: Hotel sa gostoljubivom atmosferom na odličnoj lokaciji, direktno uz more i u neposrednoj blizini plaža slikovitog gradića Novigrada u Dalmaciji, nudi odličnu uslugu i mnoge dodatne zabavne sadržaje. Odmor sa porodicom ili sa prijateljima u ovom šarmantnom morskom gradiću ćete pamtiti još dugo, a zahvaljujući Megabonovim cijenama su sva ta iskustva još za nijansu bliža nego obično!

Priuštite si predah!Obaveze na poslu i brzina savremenog načina života u gradovima svakako ostavljaju posljedice na našem općem raspoloženju i spremnosti da se suočavamo sa svakodnevnim izazovima. Sa vremena na vrijeme nam je zato potreban odmor. Ne čekajte i dozvolite da vas Megabon povede na nezaboravno putovanje, bez da bi za to odvojili preveliku količinu novca. Morska obala vas očekuje!

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jesu li vaša djeca vakcinisana?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: