Tajland
0

Raj za seks-turiste

Sarajevo-x.com
Walking Street
Walking Street
Češka Republika je u Evropi ono što je Tajland u Aziji kada je u pitanju tzv. seks-turizam. Tajland je pravi raj za sve one koji su željni seksa za malo novca jer se novcem na Tajlandu može kupiti skoro sve, izvještava ruska Pravda.

Pattaya, malo turističko mjesto nedaleko od Bangkoka je mjesto gdje se za određenu cijenu, može dobiti svaka zabava i seksualni užitak. Jedna od najprodavanijih majica u Pattayi je ona sa natpisom: "Dobri momci odlaze na nebo, loši momci dolaze u Pattayu!“.

Stranci koji dolaze u Pattayu sa tajlandskim ženama mogu raditi šta im je god volja ukoliko plate za to. Kada je cijena u pitanju, žene nekada pristaju na sve pa je i minimalna cifra dovoljna, prenosi Pravda.

Najpopularnije mjesto u Pattayi gdje se može pronaći svaka vrsta zabave jeste tzv. Walking Street u kojoj su prodavači, prostitutke, klubovi, barovi.

Većina prostitutki na Tajlandu sjedi u barovima kojima mjesečno plaćaju i neku vrstu kirije jer su to mjesta na kojima se sreće najveći broj turista. Skoro sve prostitutke znaju samo jednu frazu na engleskom jeziku kojom uspostavljaju kontakt sa turistima – potencijalnim klijentima: "Hello, sexy man! Where are you going? I will go with you!“

Seks-turizam na Tajlandu postao je unosan posao za državu, vlasnike hotela i barova, a ponajmanje za žene koje prodaju svoja tijela.