eKupon ponuda dana
0

Posjetite novo eko selo Ecofutura, 12 km od Sarajeva

Sponzorirani članak
Eko selo Ecofutura
Prvi bh. portal za grupnu kupovinu na internetu eKupon.ba nastavlja sa objavljivanjem super atraktivnih ponuda sa popustima od 50 do 90 posto. Najnovija ponuda u nizu je ponuda sa 56% popusta na noćenje sa doručkom u eko selu Ecofutura.

Ponuda na eKuponu obuhvata noćenje sa doručkom za dvije osobe u eko selu Ecofutura, koje se nalazi samo 12 km od centra Sarajeva, na području Hreše. U ovom idiličnom ambijentu možete uživati za samo 60 umjesto 136 KM, a kupon se može iskoristiti od 15.11.2011, a vrijedi tri mjeseca, odnosno do 15.02.2012.

Nadmorska visina od 1200 metara čini eko selo Ecofutura zračnom banjom. Izuzetno čist zrak sa karakterističnom koncentracijom lakih jona, njegova idealna vlažnost, povećana količina kisika, blagotvorna zračna strujanja, stabilna temperatura i veliki broj sunčanih dana u godini, dokazano doprinose poboljšanju psihofizičkog stanja, a naročito krvne slike jer boravak na ovoj visini ubrzava stvaranje eritrocita. Osim toga, zračna banja pruža i zdravima neophodan predah od ritma savremenog života te oslobađanje od nakupljenog stresa.

Smještajni kapaciteti Ecofuture su 34 kreveta i raspoređeni su u šarmantno uređenim dvokrevetnim sobama u gostinjskim kućama. Svi objekti su napravljeni od slame koja je izuzetan ekološki prirodni materijal i izolacija. Pored toga omogućava slobodan protok zraka i samim time i svježe, pozitivne energije!

Pored nevjerovatnih prirodnih ljepota u Ecofuturi vas očekuje i pregršt zabave u adrenalinskom parku: tree climbing, zip line i paintball, na sportskim terenima: odbojka u pijesku, košarka i mali nogomet, te šetnje po divnim pješačkim stazama.

Nakon zabave vas očekuje i nevjerovatno ukusna i zdrava organska hrana spremljena sa mnogo pažnje i ljubavi u našem restoranu. Za ukusne domaće proizvode koriste se organske i domaće namirnice, a mliječni proizvodi su od krava koje slobodno pasu na 1200 m nadmorske visine u okolici same Ecofuture.

Ono što plijeni veliku pažnju jeste dječije igralište koje je napravljeno isključivo od prirodnih materijala. Svrha mu je da najmlađima pruži mogućnost zabavne igre u prirodi i kod njih probudi ljubav ka istoj.

Više detalja o ovoj ponudi možete saznati na eKupon.ba.