{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pošaljite fotografiju vašeg grada i putujte u Istanbul

Klix.ba
4.4.2012. u 15:00
68
0
Pošaljite fotografiju vašeg grada i putujte u Istanbul
68
Pošaljite fotografiju vašeg grada i putujte u Istanbul
Turistička agencija VTA i najčitaniji bosanskohercegovački portal Klix nagrađuju svoje korisnike studentskim putovanjem u Istanbul. U nagradnoj igri mogu učestvovati isključivo studenti sa svih fakulteta i univerziteta u BiH.
Za učešće u nagradnoj igri je potrebno poslati panoramsku fotografiju vašeg grada i lične podatke na email adresu [email protected]. Autori dviju najboljih fotografija će osvojiti nagradno putovanje u Istanbul u organizaciji agencije VTA.

Dobitnici nagradne igre će u Istanbul putovati 27. aprila. Cijena programa je 269 KM, a program uključuje prijevoz modernim autobusom i smještaj u hostelu na bazi četiri noćenja sa doručkom u srcu Istanbula. Dobitnici nagrade će moći posjetiti Plavu džamiju i hipodrom, a bit će im osigurani i vodiči, kao i cjelokupna organizacija putovanja.

Za one koji misle da nisu velike sreće, ne gubite nadu, jer Vaši provjereni prijatelji VTA agencija i Klix.ba Vas čekaju na promociji putovanja u Cinema Cityu od 12.00 do 16.00 sati u subotu 07. aprila 2012. Dobro nam došli !
Nagradna igra traje do nedjelje, 8. aprila. Imena dobitnika će biti objavljena naknadno.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: