Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad oni nju nece zavrsiti, lova se tu obrce po cio dan. Naplacuje se ulaz u crkvu, a redovi ljudi cekaju po par sati u redu. Sve je to politika crkve. Narod zatucan placa li placa.
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/ovako-ce-gradjevina-sagrada-familia-u-barceloni-izgledati-2026/130927002 Septembar 2013. :)
kod mene izaziva više strah nego poštovanje....jezivo
Znal ko kako će izgledati Sarajevo kad Familija jednom završi sa divljom gradnjom ( a to neće biti prije 2018) dok ne sleti sa vlasti .
@flaq sve gradjevine ce izgledati poput nakaradnog scc-a
Kad bude dovršena, biće ljepša đamija od Aja Sofije.
oteto-prokleto uvik bilo
Sto li sad nema komentara: " a mogli su napraviti 6 fabrika i 15 KM auto puta".. ;)
Zato što nema razloga za takav komentar, jer su napravili i više od sto puta toliko.
kao i sve gradjevine velikog Gaudia...ljepotica....u prelijepom gradu...:-))
isto ko naš autoput...
levati....prije cemo mi auto put do broda zavrsiti nego vi tu crkvu :D:D:D