Netaknuta priroda
108

Nezaboravan odmor na Tajlandu: Uživajte u luksuznom kampu uz druženje sa slonovima

B.K.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Netaknuta priroda Tajlanda, džungla, nesvakidašnji smještaj i ugodan prizor pružit će vam nezaboravan odmor s kojeg nećete htjeti otići.

Tajland je poznat po svojoj prirodi koja ostavlja bez daha, zadivljujućem divljem životu i opuštajućoj, tropskoj klimi, piše Boredpanda. Sve ovo čini ga idealnim mjestom za odmor za sve ljubitelje prirode, a kako bi bili što bliže prirodi, putnicima je sada omogućeno, doslovno, spavati u balonu.

Na sjeveru Tajlanda, u Anantari, nalazi se Zlatni trokut, kamp za slonove i odmaralište koje privlači posjetitelje svojim jedinstvenim prozirnim apartmanima u obliku balona, iz kojih se pruža pogled na područje naseljeno slonovima.

Ove netipične sobe nazivaju se Baloni iz džungle. Napravljeni su od prozirne, visokotehnološke poliesterske tkanine, koja omogućava posjetiteljima promatrati svoje okruženje bez ikakvih smetnji. Svaki od ovih balona veličine 22 metra kvadratna sadrži udoban veliki krevet. Tu se, također, nalazi i prostrana neprozirna kupaonica i soba za sjedenje. Gosti ne moraju napuštati svoje smještaje za večeru, jer im sve donosi osoblje, kako bi im bilo osigurano nesmetano razgledavanje okoline u kojoj slonovi žive.
Zanimljivo je da slonovi koji se ovdje mogu vidjeti ne žive u ovom naselju slučajno. Naime, oko 60 slonova koji žive na ovom zemljištu spašeno je s ulica Tajlanda i dovedeno ovdje, kako bi živjeli u mnogo boljim uvjetima.

Ovo odmaralište jamči nezaboravnu noć u luksuznoj kupoli za 585 dolara za noć za dvije osobe. Osim osnovnih stvari, odmaralište nudi i ukusnu košaru s večerom, potpuno opremljen mini-bar, sobe za odmor dostupne 24 sata i sastojke potrebne za kuhanje kafe i čaja.