{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


New York najskuplji grad na svijetu, Tirana najjeftinija

A
9.12.2014. u 17:00
25
49
New York najskuplji grad na svijetu, Tirana najjeftinija
25
New York najskuplji grad na svijetu, Tirana najjeftinija
Glavni grad Albanije Tirana prvi je na listi najpristupačnijih gradova prema indeksu cijena smještaja, gradskog prijevoza i ostalih uslužnih djelatnosti, Sofija je na trećem mjestu, dok je Beograd deveti, objavljeno je na web stranici GoEuro.com sa sjedištem u Berlinu.
Glavni grad Makedonije Skoplje zauzima 13. mjesto na listi najpristupačnijih svjetskih gradova prema indeksu cijena smještaja objavljenih na web stranici GoEuro.com.

Istraživanje je urađeno u 150 gradova svijeta sa kapacitetom od preko 60 hiljada kreveta.

Prema istraživanju, od ključnog značaja za sve koji žele putovati su kontinuirani rast hotelske industrije i sigurnosna situacija na konačnim destinacijama.

Na rang-listi koju je objavio GoEuro.com, Skoplje je među 15 gradova s najprihvatljivijim cijenama u svijetu za smještaj u svim kategorijama.

Kada se radi o cijenim svih uslužnih djelatnosti, New York je rangiran kao najskuplji grad, a Tirana kao najjeftiniji. Sofija je na trećem mjestu kada su u pitanju gradovi sa najnižim cijenama, Bukurešt je na sedmom, a Beograd na devetom mjestu.

GoEuro.com je web stranica sa sjedištem u Berlinu, a objavljuje rezultate istraživanja i informacije o putovanjima po Europi, koja pruža usporedbe, odnosno kombinirane mogućnosti za putovanja avionom, željeznicom ili autobusom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: