{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Metro u Kopenhagenu najbolji na svijetu

F
3.4.2008. u 16:08
0
0
Metro u Kopenhagenu najbolji na svijetu
0
Metro u Kopenhagenu najbolji na svijetu
Metro u danskoj prijestonici, sagrađen 2002. godine, najbolja je podzemna željeznica na svijetu, ocijenili su sudionici konferencije o funkcioniranju svjetskih metroa koja se u Kopenhagenu održava od 31. marta do 3. aprila.
Podzemna željeznica u Kopenhagenu pobijedila je u oštroj konkurenciji poznatih i dobro organiziranih metroa, naprimjer u Londonu, Madridu i Sinagapuru. Stabilnost i sigurnost sistema, brzina i zadovoljstvo putnika prednosti su jedne od najmlađih podzemnih željeznica u svijetu.

"Velika nam je čast da su prometni stručnjaci iz Londona, New Yorka, Tokija i drugih gradova proglasili baš naš metro najboljim u svijetu. Podzemni su se sistemi u tim gradovima razvijali desetljećima, dok je naša željeznica jedna od najmlađih članica metro obitelji", kazao je Henning Christophersen, čelnik Metroselskabeta, kompanije koja upravlja suvremenim metrom u Kopenhagenu.

Najnovije ankete pokazuju da je 98 posto putnika zadovoljno ili vrlo zadovoljno organiziranošću i uslugama danskog metroa, istaknuto je na konferenciji.

Tradicionalni, četvrti po redu godišnji skup o podzemnom prometu, Metro Rail 2008., prenosi Hina, okupio je u Kopenhagenu 250 prometnih stručnjaka i direktora podzemnih željeznica iz Japana, Amerike, Australije te većine evropskih gradova koji u svom prometnom sistemu imaju i metro.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: