Putovanja
13

Luksuzni hotel Ariston i najatraktivnija destinacija na Jadranu

Posjetite Dubrovnik i uživajte u jednoj od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, uživajući u istoriji i kulturi unutar gradskih zidina, kulinarskim delicijama te jedinstvenim prirodnim ljepotama i kristalno čistom moru.

Importanne Resort savršen je izbor za sve koji traže luksuzan smještaj u Dubrovniku i vrhunske kulinarske delicije u neponovljivom prirodnom okruženju s prekrasnim pogledom na Jadransko more i elafitsko ostrvo.

Hoteli iz grupacije Importanne Resort osiguravaju jedinstveni odmor iz snova uz mnogobrojne luksuzne pogodnosti. Upravo će vas te kvalitete dočekati u dubrovačkom Ariston hotelu, najvećem iz spomenute grupacije. Udobnost, kvalitetan smještaj i vrhunska usluga imperativi su Ariston hotela i svakako opravdavaju visokih 5* koje hotel posjeduje.

Luksuzno uređene sobe, pogled na morske grebene s balkona te kombinacija mirisa mediteranskog bilja i bistrog Jadranskog mora djelovat će terapeutski na svakog gosta. Blizina starog dijela Dubrovnika gostima omogućava upoznavanje i razgledavanje njegovih monumentalnih spomenika, dok šetnja najljepšom lungomare šetnicom, prema uvali Lapad, osigurava zaista posebno provedeno slobodno vrijeme uz mirise i šumove mora.

Hotel Ariston ekskluzivno surađuje s Megabon portalom, koji u svojoj mnogobrojnoj ponudi nudi najbolje hotele iz Hrvatske i regije po pristupačnim cijenama. Pripremili su vam zaista odličnu ponudu s kojom ostvarujete 50% popusta na boravak u ovom prestižnom hotelu.

Dakle, ponuda uključuje 2 noćenja u luksuznoj sobi s uključenim doručkom i pansionskom večerom za 2 osobe. Korisnicima ovog paketa osigurano je i korištenje saune, bazena i fitnessa, kao i posebnih 20% popusta na sve dodatne spa usluge. S obzirom na prometnu situaciju u Dubrovniku, dobra je vijest da je za vašeg limenog ljubimca osiguran i hotelski parking.

Kliknite na www.megabon.eu i provjerite zašto je baš hotel Ariston savršen izbor za one koji traže opuštanje na posebnoj lokaciji, vrhunski smještaj i hrvatske prirodne ljepote.