{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Koncertom Tonija Cetinskog i Dženana Lončarevića završen peti Zimzograd u Banjoj Luci

2.1.2018. u 12:01
0
19
Koncertom Tonija Cetinskog i Dženana Lončarevića završen peti Zimzograd u Banjoj Luci
0
Koncertom Tonija Cetinskog i Dženana Lončarevića završen peti Zimzograd u Banjoj Luci
Koncertom Tonija Centinskog i Dženana Lončarevića Zimzograd je zatvorio svoja vrata. Manifestaciju koja je uveselila građane Banje Luke, ali i brojne turiste, organizovao je Grad Banja Luka.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Ovogodišnji Zimzograd ostat će upamćen po nevjerovatnom interesovanju posjetilaca za Fanta meet up sa regionalnim zvijezdama YouTube-a, kao i odličnom izboru domaćih gurmanskim proizvodima i najboljoj zabavi poslije posla.

"Ove godine smo se potrudili da budemo najbolji do sada i promijenili smo koncepciju muzičkog programa, gdje smo posjetiocima omogućili da uživaju u različitom sadržaju u sklopu After work party, zvijezdama YouTube scene poput Muđe i Ćaleta, Yasserstain, Marije Žeželj, Zvognja, Davora Gerbusa i Jane Dačović, ali i različitim sadržajima našeg zabavnog parka. Obećavamo da ćemo iduće sezone donijeti više sadržaja i privući posjetioce da se vrate u ovaj čarobni grad, Zimzograd", rekao je Marko Šiniković, portparol Zimzograda.

Zimzograd se održavao od 1.12.2017. do 2.1.2018. godine na tri lokacije, Trg Krajine, ulica Kralja Petra I Karađorđevića i park Petar Kočić, koji je imao preko 60 izlagača i privukao na stotine hiljada posjetilaca. Organizatori navode da su dobili navedeni termin održavanja manifestacije, zbog realizacije 9. januara (Dana Republike Srpske), a logistički zadaci zahtijevaju određen broj dana za fizičko uklanjanje kućica sa površine Trga Krajine. Klizalište u parku Petra Kočića ostaje otvoreno do 1. februara 2018. godine, kako bi najmlađi i njihovi roditelji mogli da uživaju tokom zimskog raspusta.

Organizatori Zimzograda agencija MINT i Turistička organizacija Banja Luka, zahvaljuju se svima koji su bili dio ovog malog grada, Zimzograda, te ih pozivaju da uživaju u klizalištu u parku Petar Kočić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: