Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Most ispod mosta je hit :D
Stid me da za neke preeelijepe lokacije tek čujem..Neću se ovog ljeta dosađivat,ponosna što sam iz Bosne..Prelijepa zemlja.
Blidinjsko jezero? Milančev buk?
Ispravka jedna mala za vas koji ste pravili ovaj kviz,stari grad Ostrozac se nalazi u Cazinu a ne u Bihacu
Volio bih otići vani, pa kao turist kada dođem u BiH posjetiti lokacije za vrijeme odmora.
24/50 nije ni lose, mada bi moglo bolje... iskreno 5-6 lokacija i nisam znao, a ni cuo za neke :( malo me sram al sad imam vecu zelju da ih posjetim :))
10/50 Cak mi je drago da sam tako malo, jer cu si u buducnosti priustiti uzivanje u barem tridesetak ostalih. Nisam ispucao kvotu :D
26/50, nisam zadovoljan... cim ugrabim vremena idem da posjetim preostale lokacije :)
Drama umalo sve pogodio
@VolimMostar Nije bilo pitanje znaš li za ove lokacije nego jesi li ih posjetio
Za neke nisam ni znao...sramota za turizam u BIH (a i za mene :-) ne samo za strance nego i za nas lokalne.
33 lokacije!
32/50
Fali Stara cuprija u Konjicu, Stari grad Blagaj, Boračko jezero mislim da nisam vidio, Blidinje jezero..
Lijepa nasa Bosna i Hercegovina. Nisam ni znao za 4 lokacije (oci su zasjale od ljepote). Bosno i Herc. zemljo ponosna, ko te mrzi progutaj ga kao sto si i prijasnje dusmane progutala. BA 💙