Putovanja
51

Jesen sa pogledom na more u luksuznim hotelima i top destinacijama uz Citydeal.ba

Ljeto je već daleko iza nas ali i tokom jeseni možete uživati u savršenom odmoru ako kupujete na Citydealu. Odaberite plaže Makarske rivijere, najsunčanijeg otoka Kipra ili uživajte u svjetskim prijestolnicama obilazeći poznate građevine i znamenitosti.

Prošetajte Stradunom i uživajte u Dubrovačkim Vrtovima Sunca

Samo nekoliko minuta vožnje od šarmantnog dubrovačkog Starog grada nalazi se Radisson Blu Resort & Spa Dubrovački Vrtovi Sunca, idilično utočište na Jadranskoj obali. Uživajte u zadivljujućem prirodnom okruženju za vrijeme odmora u Hrvatskoj, u jedinstvenom okruženju Dubrovnika. Dubrovački Stari grad, spomenik Svjetske kulturne baštine, udaljen je samo 11 kilometara od resorta. Prostrana dizajnerska Deluxe soba nudi udobnost sa stilom, a možete je zamijeniti i za prekrasni Deluxe Suite (za prvih 5 potvrđenih rezervacija). Svaka soba ima komfornu kupaonicu, satelitsku TV, mini bar, sušilo za kosu te besplatan bežični internet. Opustite se uz bazen, razmazite se u hotelskoj Spa oazi ili uživajte na privatnom balkonu Vaše sobe s pogledom na more.

Posjetite prelijepi sjeverni Kipar i uživajte u najljepšim plažama

Prelijepe plaže, prijatna klima, luksuzni hoteli, veliki broj kulturno-historijskih znamenitosti dovoljan su razlog da se uputite na očaravajuće ostrvo. Kipar je najistočnije i treće po veličini ostrvo u Sredozemnom moru, poslije Sicilije i Sardinije.

Citydeal Vam nudi sedmodnevni boravak na Kipru uz doručak, aviokartu i takse za već od 544 KM. Ova ostrvska zemlja nalazi se na raskrsnici puteva između Evrope, Azije i Afrike: 64 km južno od Turske, 97 km zapadno od Sirije i 439 km sjeverno od Sueckog kanala. Kipar je politički podijeljen na sjeverni dio gdje žive Turci i južni dio gdje žive Grci, od čega severni deo zauzima 37% ukupne površine ostrva.

Organizovana putovanja sa agencijom Centrotours

Ukoliko ste radije fan organizovanih putovanja, Citydeal Vas, u saradnji sa agencijom Centrotours, vodi u romantičnu Veneciju, zlatni Prag, fantastični Milano ili čarobni Rim.

Uz, Centrotours i Citydeal, pratite našu reprezentaciju u utakmici protiv Grčke u Atini, u kvalifikacijama za EURO 2018 u Rusiji.

Na portalu Citydeal.ba možete kupiti i aviokarte za sve destinacije u svijetu. Omogućena je i kupovina vaučera svim pravnim licima, o čemu više informacija možete dobiti na mail [email protected].

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti direktno online kartičnim plaćanjem, u prostorijama Citydeala u Avaz Twist Toweru ili uplatnicom.