Objasnio šta se dogodilo
87

Gost kojeg je razljutilo ponašanje koncesionara u Baškoj Vodi: Ležaljku je bacio na dijete

I. S.
Screenshot: Večernji list
Screenshot: Večernji list
Davor Mikulić iz Đakova oglasio se nakon što je objavljen snimak njegove rasprave sa koncesionarom na plaži u Baškoj Vodi te otkrio zbog čega je ljutito reagovao.
"Na plaži je bila ležaljka na kojoj je bila moja 12-godišnja kći dok je supruga s drugim djetetom bila u moru. Dijete se igralo na toj ležaljki kad je došao koncesionar i bacio ležaljku na dijete. Taj trenutak nisam vidio jer sam malo dalje bio u hladu, no odmah sam došao na djetetov poziv, maknuo sam tu ležaljku i rekao mu da ne smije stavljati ležaljku ako nije iznajmljena. Međutim, on ju je ponovno stavio i ja sam je bacio u more te rekao da ako još jednom to napravi i njega ću zafitiljiti u more", kazao je za Jutarnji list.

Dodao je da je u međuvremenu došao i komunalni redar i da su svi završili u kancelariji kod načelnika.

"Načelnik mi se ispričao te na njega i postupak komunalnog redara nemam nikakvih primjedbi, a načelnik je rekao tom gospodinu ako mi se ne ispriča, da će mu oduzeti koncesiju. On je to nevoljko učinio, a komunalni redar je o svemu sastavio zapisnik. U međuvremenu se proširila i snimka, ali tu snimku nisam snimio ja, već neko od kolega tog koncesionara jer su mislili da ću fizički nasrnuti i na njih, ali to mi nikako nije bila namjera, već sam samo želio zaštititi svoje dijete i upozoriti ga da nema pravo stavljati ležaljke koje nisu iznajmljene", rekao je.

Naglasio je kako nije bio razjaren nego da je reagovao kao otac koji je došao zaštititi svoje dijete. Inače, Baška Voda je poznata kao destinacija s najvećim brojem koncesijskih odobrenja za postavljanje ležaljki i suncobrana. Često se se to radi suprotno propisima, što, naravno, ljuti stanovništvo i goste.