Dame uživaju
242

Gdje ove godine ljetuju poznate bh. ljepotice: Kuba, Italija, Hrvatska...

Klix.ba
Iman Karović, Hana Hadžiavdagić i Aida Jahić (Foto: Instagram)
Iman Karović, Hana Hadžiavdagić i Aida Jahić (Foto: Instagram)
Sezona godišnjih odmora je počela, a brojne poznate bh. ljepotice odlučile su otputovati i napraviti kratki predah od svakodnevnih obaveza.

Influenserica i manekenka Iman Karović je prošlog mjeseca bila u Havani, a na društvenim mrežama podijelila je zadivljujuće snimke iz ovog prelijepog grada. Ranije je boravila u Trogiru te na Zlatiboru.

Manekenka Aida Jahić podijelila je snimke iz Portofina, a mnogi pratitelji pohvalili su njen besprijekoran izgled.

"Odoh da bacim ove kokice i da se bacim na trening", "Prelijepa si", "Izgledaš kao Barbika", neki su od komentara na Instagramu. Prije toga je na otoku St. Barts snimala modnu kampanju.

Hana Hadžiavdagić je u proteklo vrijeme bila u Dubrovniku, Makarskoj, Kotoru, Ulcinju i Zadru. Kao i uvijek, pratitelje je počastila fotografijama na kojima je pokazala "isklesano" tijelo te dobila mnoge komplimente.

Voditeljica Dejana Rosuljaš uživala je u odmoru s porodicom u Šibeniku i Istri, a zatim je otputovala u Trst. Sanela Jenkins je sa kćerkom Eneyom i ostatkom porodice išla na krstarenje Jadranom.

Prije toga je kratko boravila u rodnom Sarajevu. Eneya je zatim sa svojim momkom Dinom Kapetanovićem otišla na Hvar.

Amra Džeko je s porodicom bila u Dubrovniku. Jučer je na Instagramu podijelila da su nakon toga otputovali u Istanbul. Kao što je već poznato, Edin Džeko odradio je prvi trening s Fenerbahčeom nakon što se danas priključio pripremama turskog tima.

Amrina kćerka Sofia Vićentijević je na Instagramu podijelila fotografiju s momkom Dalom Varešanovićem. Oni su s prijateljima isto tako odmarali u Dubrovniku.

Manekenka Džejla Glavović pozirala jena jednoj od nekoliko pješčanih plaža otoka Lopuda. Svoj fit izgled, koji je godinama krasi, Glavović duguje prije svega zdravoj prehrani, ali i crossfitu. Crossfit je brendirani fitnes režim koji uključuje konstantno različite funkcionalne pokrete koji se izvode visokim intenzitetom.