Romantične fotografije
1

Fotografije influenserke koja ljubi strance ispred turističkih atrakcija postale viralne

E. Lj.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pariz i Rim su najromantičniji gradovi na svijetu, osim u slučajevima kada u ova dva grada putujete sami. Dogodilo se to Instagram influenserki Kristiani Kuqi koja je u želji da ima romantične fotografije iz ovih gradova pitala strance da se poljube s njom ispred turističkih atrakcija.

Kristiana Kuqi je prošle sedmice na Instagramu objavila fotografiju ispred Ajfelovog tornja u Parizu na kojoj se ljubi s muškarcem uz opis da je riječ o strancu kojeg je zamolila za romantičnu fotografiju. Ubrzo nakon toga objavila je fotografiju na kojoj se ispred rimskog Coloseuma ljubi s drugim nepoznatim muškarcem te fotografiju na kojoj ljubi vatrogasca u vatrogasnom vozilu koji je došao na intervenciju na svadbi na kojoj je bila u Kentuckyju. Njene objave privuke su pažnju brojnih korisnika društvenih mreža i ubrzo postale viralne.

"Putovala sam s prijateljicom i noć prije našeg leta odlučila sam da ću pitati strance za poljubac. Željela sam zabilježiti savršene trenutke i pokazati svoju spontanost, ali i samopouzdanost", rekla je Kuqi.

U razgovoru za Insider rekla je da su svi muškarci koje je pitala za poljubac i romantičnu fotografiju rado pristali.

"Bili su više nego sretni i nijedan me nije odbio. Naravnom, svakom sam objasnila da je poljubac isključivo za potrebe fotografije. Bili su upozoreni", rekla je.

Izrazila je nadu da će njene fotografije koje su u rekordnom vremenu postale viralne inspirisati žene širom svijeta da idu za onim što žele u životu.