Putovanja
0

Dubrovački vrtovi sunca - vaš novi dom na najljepšoj obali Evrope

Maštate li o idealnoj nekretnini koja istovremeno predstavlja pametno ulaganje i vašu idealnu oazu za odmor s najljepšim pogledom koji možete zamisliti?

Resort Dubrovački vrtovi sunca u svojoj bogatoj ponudi luksuznih apartmana veličine od 44 do 111 m2 u sklopu rezidencijalnog dijela nude vam savršeno rješenje za vaš novi dom na najljepšoj obali u srcu Evrope.

Savremeni arhitektonski izričaj rezidencijalnog dijela Dubrovačkih vrtova sunca, koji su originalno nastali prije tridesetak godina i danas je vrlo aktuelan, a predstavlja spoj modernih i tradicionalnih elemenata. Prostrani i profinjeni interijeri s potpisom međunarodnih savjetnika za dizajn iz tvrtke Hirsch Bedner Associated (HBA), koji su posebnu pažnju usmjerili na spajanje prirodnog okruženja i interijera luksuznih apartmana, kako bi stvorili bezvremenski šik i ugodu stanovanja.

Luksuzni apartmani većinom posjeduju privatne vrtove i balkone, smješteni su na izuzetnoj lokaciji s koje se pruža jedinstven pogled na čarobno Jadransko more i Elafitsko otočje. Izgrađeni su u tradicionalnom mediteranskom stilu, uz šik dizajn interijera, kojima dominiraju tople, blage nijanse i posebno birani detalji, koji označuju diskretan luksuz, stvarajući ugodu svima koje borave u njima. Na usluzi su i svi sadržaji luksuznog resorta Dubrovački vrtovi sunca.

Naše brižno osoblje zaduženo za upravljanje imovinom vodi brigu o održavanju i iznajmljivanju vašeg apartmana tijekom cijele godine i time vam jamčimo povrat ulaganja, čime vaša nekretnina postaje pametna kupnja.

Dubrovački vrtovi sunca, smješteni u neposrednoj blizini stare gradske jezgre Dubrovnika, koja se nalazi na UNESCO-vom popisu Svjetske baštine, luksuzna je oaza koja raspolaže s višestruko nagrađivanim SPA i wellness OCCO centrom u kojem ćete pronaći savršenu ravnotežu duha i tijela. Privatne plaže, prostrani bazeni, bogata gastronomska ponuda u 15 tematskih barova i restorana, te sportski centar samo su dio bogate ponude luksuznog odmorarališta DSG.

Savršeni spoj ove luksuzne hotelske oaze i gostoljubljivosti osoblja rezultirala je nizom nagrada, koja dolazi upravo od naših gostiju kao npr. Certifikat izvrsnosti Tripadvisora za 2013. godinu dodijeljen je Hotelu Radisson Blu Resortu & Spa, Dubrovački vrtovi sunca. Ova se prestižna nagradu dodjeljuje samo 10% top svjetskih vrhunskih hotela, koji konstantno bilježe visoke ocjene u svim dijelovima ponude od strane Tripadvisor korisnika. Zatim Best beach resprt prema odabiru Luxury Travel Awards 2012; najbolji resort u Hrvatskoj prema International Hotel Awards 2012, najbolji međunarodni SPA Resort, prema 2012 Spa Traveller Awards.

Radujemo se vama, našim novim susjedima u rezidencijalnom dijelu Dubrovačkih vrtova sunca.

Više informacija možete dobiti na telefon +385 020 361 650, e-mail [email protected] ili web: dubrovniksungardens.com.