{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bračni par obišao stotine hiljada kilometara da bi mlada pozirala u vjenčanici

14.4.2013. u 16:54
14
2
Bračni par obišao stotine hiljada kilometara da bi mlada pozirala u vjenčanici
14
Fotograf Jeff Salvage i njegova supruga Jennifer vjenčali su se prije pet godina u blizini kratera vulkana na Uskršnjem otoku u Polineziji.
Dok su bili tamo, Jennifer je pozirala u vjenčanici na različitim mjestima i u različito vrijeme. A, onda im je sinula ideja da bi mogli krenuti u avanturu i put oko svijeta. Od 2008. su tako obišli više od 200 hiljada kilometara i nekoliko zemalja diljem svijeta, te napravili sjajne fotografije Jennifer u vjenčanici.

Jennifer je kazala da je zato morala odabrati praktičnu i izdržljivu vjenčanicu, koja i danas izgleda, nakon tolikog pređenog puta, sasvim "prihvatljivo".

Par je posjetio zemlje poput Kine, Francuske, Novog Zelanda i Vatikana. Jennifer je pozirala vozeći paraglajding, dok sjedi na stijenama, sanka se, ili igra košarku.

A, ako se pitate kako su sve to finansirali, Jennifer i Jeff ističu da su odsjedali u jeftinim hostelima i kod prijatelja, te su kupovali avionske karte po najpovoljnijim cijenama, a novac od prodaje knjiga koje su izdavali usmjeravali su za putovanja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: