{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prvi dan kupljeno 130 kupona, ušteđeno 1.950 KM

S
17.3.2011. u 10:55
0
50
Prvi dan kupljeno 130 kupona, ušteđeno 1.950 KM
0
Prvi dan kupljeno 130 kupona, ušteđeno 1.950 KM
Bh. portal za grupnu kupovinu na internetu eKupon.ba u svom prvom danu izazvao je veliki interes javnosti. Zabilježen je sjajan uspjeh, prodano je 130 elektronskih kupona za ručak ili večeru u restoranu Vapiano, a ušteđeno je 1950 KM!
Ponuda objavljena na eKupon.ba, u kojoj nedavno otvoreni restoran Vapiano u tržnom centru Alta nudi ručak ili večeru sa 50% popusta, imala je minimalni količinski prag 30 prodatih kupona. Taj prag je već u prijepodnevnim satima prevaziđen čime je ponuda i uspjela. Vapiano je odlučio za prvu ponudu ponuditi neograničen broj kupona, tako da su svi zainteresovani mogli i dalje kupovati. Za prvi dan kupljeno je 130 kupona, a svi kupci zajedno su uštedjeli 1950 KM!

Svi kuponi su rezervisani, a kupci će ih dobiti na svoje e-mail adrese nakon što ponuda istekne. Kuponi se mogu oštampati i pokazati u Vapianu, ili jednostavno možete prepisati jedinstveni kod na papir i pokazati ga uz predočenje lične karte.

Ponuda za Vapiano traje tri dana, do petka navečer, stoga možete i dalje kupovati, a mi već za sutra najavljujemo novu ponudu koja će vam se, nadamo se, isto tako svidjeti.

Bosanci i Hercegovci su pokazali da ne zaostaju za regijom i svijetom kada je u pitanju grupna kupovina na internetu. Oni su prepoznali kvalitet ovog projekta te uz super atraktivnu ponudu i snažnu marketinšku podršku portala Sarajevo-x.com i Pik.ba uspjeli veoma brzo preći minimalni količinski prag i aktivirati ponudu.

eKupon.ba je jučer široj javnosti predstavljen na portalima, u vlasništvu firmi autora projekta InterSoft d.o.o. i Api d.o.o: Sarajevo-x.com, Pik.ba, Blogger,ba, Market.ba, Gamers.ba i Dernek.ba.

Više na: www.ekupon.ba

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: