Ljetna kolekcija
47

Promo / Predstavljena nova kolekcija brenda Cesar's - White Mountains za modernog i urbanog muškarca

U White Mountains ljetnoj kolekciji mogu se pronaći casual, dnevne i večernje kombinacije te sakoi, košulje i odijela za poslovnu varijantu.

Cesar's je prošle zime lansirao na tržište svoj novi brend White Mountains. Radi se o nadogradnji popularnog brenda Cesar's . White Mountains je osvojio muškarce kako sa izuzetnim kvalitetom i neodoljivim stilom tako i sa pristupačnim cijenama.

Nova kolekcija odiše savršenim miksom elegancije i ugodnosti. Karakteriše je čist, moderan i zabavan stil. Nova kolekcija snimana je u Sarajevu, sa specijalno kreiranom scenografijom, fotograf Jasmin Fazlagić svojim je objektivom prenio čist, moderan i zabavan stil. Mladi model Dimitrije Lazarević uživao je u ulozi zaštitnog lica a za njegov izgled se pobrinuo talenovani Sanjin Egon.

Pored odjeće u ponudi je širok izbor cipela, kaiševa i torbica. Jednom riječju možete se obući od glave do pete.

Ubrzanom načinu života niko ne može stati u kraj, te zbog nedovoljnog slobodnog vremena ne stižemo odlaziti u kupovine, Cesar's je upravo odlučio pomoći svim zaposlenim ljudima te je u pripremi i novi web shop što će omogućiti kupovinu iz udobnosti doma.

Više informacija o kolekciji saznajte na zvaničnoj web stranici te na FB stranici.