Toofruit
127

Predstavljen prvi dermatološki proizvod za higijenu i njegu dječije kože: Jer voće je zdravlje

Klix.ba
Toofruit
Toofruit
U Sportsko-plesnom klubu "Bolero" u Sarajevu, uz druženje sa najmlađim, osvještenost "u zdravom tijelu, zdrav duh", prigodne poklone i voće, predstavljen je prvi dermatološki i organski brend za higijenu i njegu kože posvećen djeci od 3 do 14 godina - Toofruit.

Ovom sportsko-plesnom klubu vizija je provoditi plesni trenažni proces sa populacijom bez obzira na psihofizičke sposobnosti u svim sportskim disciplinama i vrstama plesa, kako bi poboljšali kvalitet života, osposobili svoje članstvo za uspješno takmičenje i rekretivno nastupanje te time dali doprinos kulturi društva u cjelini.

Brend Toofruit ohrabruje današnju djecu i mlade da započnu rutinu ljepote i zdravlja kože u ranoj dobi, no djeca nemaju iste želje kao odrasli. Stoga su Toofruit proizvodi kreirani s ukusnim formulama razvijenim od prirodnih voćnih voda i mirisa, kako bi pomogli djeci da steknu zdrave navike higijene.

Toofruit
Toofruit

Uz Toofruit, vrijeme u kupatilu više neće biti naporno

Cijela linija pažljivo formuliranih i testiranih proizvoda uključuje proizvode za intimnu higijenu, čišćenje te njegu lica i tijela te proizvode za kosu. Dostupni su u apotekama u apotekama Monis u Alti, Pharmacia shop u SCC-u, Pharmacia u BCC-u u Sarajevu te Super apoteki u Tuzli, kao i vodećim kozmetičkim profesionalnim salonima: La Bellezza u Mostaru, KS Dragana u Prnjavoru, Beauty corner by Jovana u Banjoj Luci i mnogim drugim mjestima.

Toofruit
Toofruit

Također, svi proizvodi su dostupni na vodećoj platformi za e-trgovinu beautybox.ba. Brend će uskoro lansirati više svojih proizvoda.

Tajra Kruščica, ambasadorica brenda, preporučuje korištenje proizvoda Toofruit kako bi mladi dosegli mjesto ljubavi prema sebi, samopouzdanja i prihvaćanja.

Toofruit
Toofruit

"Jedan od bestsellera je Douce Mousse, blaga pjena obogaćena kokosom, koja nježno čisti dječiju kožu. Ananas prirodno hidrira, pročišćava i jača kožu zahvaljujući vitaminu C. Kompleks Filmo-Protect stvara štit protiv isušivanja. Dok se tuširam, pritisnem pumpicu na proizvodu, skupim pjenu u rukama, nanesem je na lice i momentalno se zapjeni. Isperem je, obrišem lice čistim peškirom i to je to", zaključak je oduševljene Tajre.